5pcs Coadă de rândunică Router Biți Set de Cutii, Sertare Cufere 14 Gradul de prelucrare a Lemnului Gravură Pic de freze Instrumente de 8mm

w42547

44.34lei

-44.34

88.68lei

-50 %

Produs nou

Despre acest articol de CALITATE - oțel călit Solid organisme cu anti-recul design și C3 micro-cereale carbură de tungsten 2-flaut freze cu căldură rezistent anti-stick de acoperire, special concepute cu mare radiale și axiale de relief unghiuri pentru a da un plus de curat, margini ascuțite.

Mai MULTE APLICAȚII de - a Face creativ, decorative articulațiilor lipici pentru sertare și cutii de bijuterii, mobila shaker și umbra cutii, alunecare îmbinări în coadă de rândunică pentru masă și extensii picior, sau alunecare sertar si raft alergători și separatoare.

Grad mai mic de biți poate fi folosit pentru trepte stringer de mortezat sau raft suport.Diametru mai mare de biți poate produce deget unic trage.

Se POTRIVESC cele MAI multe DISPOZITIVE - Dacă utilizați Akeda, Leigh, Incra, Porter Cable, sau Keller Jig, acest set de coadă de rândunică router biți se va potrivi cu siguranta jig si se taie frumos.

5PC SET - setul include 5 bucati de 1/2" coadă de coadă de rândunică router biți.Cutter cu diametrul de 1/4", 1/2", 3/8", 5/8" și 3/4".Potrivit pentru lemn, MDF, pal, placaj panou compact.

Etichete: coadă de rândunică, mare instrument de piept, cnc sonda, drept router cam 12mm coadă, trimmer lemn, adaptor coadă de rândunică, 30 de coadă de rândunică cutter, de rândunică router pic, cam router, wifi router wi

Gradul R0.1
Certificare CE
Acoperire 14 Gradul De Prelucrare A Lemnului Gravură Pic
Origine NC(de Origine)
Diametru Cutii, Sertare, Lăzi De Lemn
Numărul De Model Coadă De Rândunică Router Biți Set
Lungimea Totală 55
Material Wolfram Aliaj De Cobalt
Tip Coadă De Rândunică Freze

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare