Nou
McAfee AntiVirus Plus 2020 - 1-An / Număr Nelimitat De Dispozitive / Globale De Activare

McAfee AntiVirus Plus 2020 - 1-An / Număr Nelimitat De Dispozitive / Globale De Activare

w115701

59.96lei

Produs nou

Detalii Produs

Brand:

Producător Partea #: MAVEMM1RAA

Partea noastră #: AVS-MAV-1Y1U

Disponibilitate: În Stoc

Tip Media: Download

Platformă: Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS 10.12, Mac OS 10.13, Mac OS 10.14, Mac OS 10.15, Android 4, 5 Android, Android 6, Android 7, Android 8, Android 9, Android 10, iOS 10, iOS 11, iOS 12, 13 iOS

A proteja Împotriva Virușilor și a Malware-ului

Nostru puternic combinație de performanță, precizie și consolidarea protectii ține infractori departe de PC-ul și datele.

NOI Discret, Viteza Mare de Scanare a Motorului La pornirea la scanează, obține de înaltă performanță pentru a minimiza timpul de scanare și de a prelungi viața bateriei.

NOI Vulnerability Scanner— Găsiți și sigilați găurile în Windows și browsere preferate și aplicații.

În timp Real Antimalware— Bloc amenințări, cum ar fi viruși, Troieni, spyware și în fișiere, e-mail, web și descărcări folosind instant evaluări de risc prin intermediul cloud.

Adaptive Două sensuri Firewall— Lasa firewall avansat cu buffer overflow protecție a preveni software-ul de la exploatarea sistemul dvs. sau fura informații, chiar și în hotspot-uri.

NOI Anunțuri Malware Protection— Bloc rețele de criminalitate informatică și anunțuri malware și ascunse cod iFrame de încărcare și infectarea PC-ul.

Digitală de Date Shredder— Distruge datele sensibile și șterge cookie-uri, memorie, cache, istorie browser-ul, și mai mult.

ÎMBUNĂTĂȚITĂ în condiții de Siguranță de Socializare, Căutarea, și Cumpărături— Click cu încredere pentru că știu ce site-uri sunt în siguranță.

Mai BINE Anti-bot de Protecție— Bloc de contact cu criminali de calculatoare se bazează pe cele mai recente cercetări și reputația.

NOUL Ecran de Start— Navigați cu ușurință prin intermediul politicii de securitate sarcini cu un reproiectat ecranul de start care suporta touch-friendly dispozitive.

ÎMBUNĂTĂȚITĂ Rapoarte de— a înțelege cât de Repede protectii sunt de securizare a datelor și a sistemului.

PC Tune-up— Elimina aplicații neutilizate, cache browser-ul de fișiere, și alte junk pentru a accelera PC-ul.Segmentul de Informații de Licență la Cerințele de Sistem Segment Acasă Licență Tip Licență Nouă Locuri 1 Licenta Termen (Luni) 12 Sistem de Operare, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS 10.12, Mac OS 10.13, Mac OS 10.14, Mac OS 10.15, Android 4, 5 Android, Android 6, Android 7, Android 8, Android 9, Android 10, iOS 10, iOS 11, iOS 12, 13 iOS

Etichete: joc mini pc, eset, avg, unlimit, mcafe, antivirus cheie, fără ventilator mini pc, antivirus pc, mcafee plus, kaspersky anti-virus

Frecventa Memoriei 1866Mhz
difuzor No
Nume De Brand Mcafee Antivirus Plus
Camera Din Spate No
Pachet No
Wifi tip 2.4 g
Video Capacitate Memorie 1.25 GB

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare