Umiditate wicking, material mai bun. Simplu practica hochei pe gheață tricouri, diverse culori disponibile, portarul dimensiune, vă rugăm să selectați 6XL.

w121603

40.19lei

Produs nou

Vă rugăm să citiți următoarele marimi inainte de a alege marimea ta.

Toate produsele din magazinul nostru sunt gratuite navei în majoritatea țărilor daca E pachet de transport maritim poate ajunge.Timp de transport maritim diferite din țări în țări și mai afectate de sezonul de vârf sau de sărbători.În general, 80% din transporturile pot fi livrate în termen de 15 zile.Dacă doriți o livrare mai rapidă, vă rugăm să alegeți E-EMS sau UPS sau alte mărfuri comerciale fel, atunci când face comanda.

Scopul(s) dacă nu a emis în 30 de zile, indiferent de care shippping fel, va fi restituire sau retrimite comanda.

Dacă elementul(s) - ai primit este de culoare greșită, sau aveți orice probleme de calitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, fie vom rambursare sau retrimite.

Dimensiunea diagramă poate diferit de alte magazine, vă rugăm să citiți marimi inainte de a comanda.

Daca vrei tricouri personalizate cu logo-ul propriu sau nume sau numere, vă rugăm să ne contactați pe linie pentru a verifica înainte de a comanda.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Etichete: billard cue, hochei, hochei nhl petrecere, ciclul jersey bărbați, banner dinozaur, tricou de baseball, barbati tricouri, nhl hochei tricouri, dans tricou, hochei km

Nume De Brand HIGLE DIGLE
Lungime maneca(cm) Plin
Material Poliester
Guler V-Neck
Tip Sport Hochei Pe Gheață
Caracteristică Iute Uscat
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tesatura Tip JERSEY
Tip De Element Tricouri
Gen BĂRBAȚI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare