Mănuși din piele pentru femei piele de oaie neagră mănuși de moda 2019 nou blana de iepure în stil toamna și iarna plus catifea caldă doamnelor cu mașina

w188954

75.70lei

-4.84

80.54lei

-6 %

Produs nou

Dimensiunea Diagramă

Manusile sunt disponibile in cinci dimensiuni.Vă rugăm să măsoare palma circumferinta cu un soft de conducător.Utilizarea datelor în funcție de dimensiunea tabel comparativ pentru a selecta dimensiunea care ti se potriveste.

Caracteristici Si Specificatii

1. Manusa este fabricat de înaltă calitate material piele de oaie, piele este moale și delicat, și este puternic și durabil. 2. Adaugă blana de iepure la manusa gura să țină de cald și să păstreze cald.Poarte pentru a arata eleganta. 3. Manual de curea design cu stil vintage. 4. Negru de catifea, captuseala, ține cald în timpul iernii. 5. Stilul general al mănușii este unic și subțire.Purta moda si eleganta.

Vitrina Model și Produs

Mănuși sunt luate de noi de pe camera video si sunt poze reale.Poziționarea și detaliază în diferite poziții vă permite să vedeți chiar și ochiuri, reflectând un design excelent și măiestrie.

Instrucțiuni De Spălare

Manusile sunt realizate din par natural de animale piele de oaie material și nu pot fi spălate cu apă.Dacă este udat de apă, aceasta nu ar trebui să fie expuse la soare.Vă rugăm să se usuce într-un loc bine ventilat.

Vitrina Model și Produs

Mănuși sunt luate de noi de pe camera video si sunt poze reale.Poziționarea și detaliază în diferite poziții vă permite să vedeți chiar și ochiuri, reflectând un design excelent și măiestrie.

Povestea De Brand

La Bickmods brand este o marcă comercială speciale mănuși din piele înregistrate de compania noastră în Marcă Națională Birou.Ne străduim să oferim cumpărătorilor cu o varietate de mănuși de calitate de toate tipurile, satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru!

Etichete: manusa pentru două, mănuși de mireasă, tricot cu un deget femei, mănușă din piele lung, verde blană, mănuși din piele, manusi de iarna pentru femeie din piele blana, real mănuși de blană pentru femei, mănuși motociclete motog femei, fingerless glove, glov

Dimensiune 6.5 7 7.5 8 8.5
Numele Departamentului Adult
Nume De Brand Bickmods
Mănuși Lungime Opera
Numărul De Model YP3509
culoare negru
Lungime 45-26 cm
Stil Noutate
Material Polietersulfonă
Gen FEMEI
Tip De Element Mănuși & Manusi

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare