Elastic Geometrice Pliante Fara Brate Canapea Extensibilă Capac Întinde Canapea Prosop Acoperitoare Mobilier Protector Detașabil All-Inclusive Acoperă

w29028

62.69lei

-62.68

125.37lei

-49 %

Produs nou

Design de moda,100% Brand Nou,de Înaltă calitate!

Pachetul inclus: 1 buc canapea extensibilă capac (nu include pernele de acoperire)

Greutate:650g

Material: 92% poliester + 8% spandex

M dimensiuni: canapea lungime de 160-190 cm (63-75inch) , lățime lungime ≤110cm (43inch)

Notă:pentru a se potrivi lungimea de 160 cm-190cm,nu 160x190cm,lățime este ≤ 110cm,astfel încât lungimea maximă este de 190 cm,lățimea maximă este de 110cm.Vă rugăm să meassuring dimensiunea înainte de a face o comanda.puteți să ne contactați dacă are orice întrebare.

dacă doriți să comandați pernele de acoperire, puteți comanda saperately.

Vă Rugăm Memento

1.Manual de măsurare 1-4cm de eroare este admisibil

2.dacă vrei o altă dimensiune,vă rugăm să ne contactați

3.rapid de transport maritim, transport gratuit nu înseamnă că nu este nevoie să plătească suplimentar Personalizate

4.altă țară dimensiune este diferit ,vă rugăm să verificați înainte de a cumpăra

5.din cauza transportului pe distanțe lungi problemă ,produsul va fi un pic de ori,produsul nu atât de plat ca imagine,dar nu afectează utilizarea

6.nici o vânzare cu amănuntul, dacă vrei să o vânzare din nou sau ca și Cadou ,vă rugăm să cred despre ambalare problema

7. Având în vedere că diferența între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului .Va garantam ca stilul este același așa cum se arată în fotografii.

8.care nu se poate alege, de la culoare Buton, vă rugăm să ne contactați.

vom accepta returnare și rambursare în cazul în care elementul avea nici o problema

1.Servicii oferim servicii în termen de 12 ore,toate de masaj va fi răspuns la prima.Vă rugăm să ne contactați prin inbox, masaj erotic sau comerciant manager

2.Trage imagini de Produs sunt 100% într-un fel de fotografiere,dar din cauza luminii,unghiul, și alte probleme vor fi un pic diferite

3.Vă Rugăm să lăsați Feedback-ul de 4 sau 5 stele,deci știm că ai primit comanda si sunt fericit cu produsul.Vom face același lucru pentru tine.Dacă are vreo problemă cu achiziția dvs.,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul sau de deschidere a litigiilor,astfel încât să putem rezolva problema într-un mod pozitiv.După cum vă puteți imagina,bune feedback-ul este vital pentru succesul nostru.

Q: de Ce limba rusă clienții trebuie să completeze informații pașaport?

O: Când ai de a face ordine, pașaportul informații vor fi cerute de obiceiurile locale în Rusia.Vă rugăm să fiți siguri că informațiile dvs. nu vor fi spus de la terțe părți, și este sigur pentru tine de a furniza informații cu privire la .

Q: Când va fi expediată comanda mea?

O: Total avem nevoie pentru a aranja pachet termen de 1-3 zile, nu mai mult de 5 zile.Dacă e un ordin urgent, vă rog să remarci atunci când plasați comanda, sau contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a îndemna pentru tine.

Q:Cum pot urmări coletul meu?

A:puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Î: de Întârziere logistică în Brazilia, Mexic și Chile.

O: Dacă coletul a sosit în țara dumneavoastră, sper să vă pot da un pic mai mult timp, deoarece sistemul poștal, în Brazilia, Mexic și Chile este de obicei lent.Dacă încă nu-l lua în termen de 2 săptămâni, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Q:Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

O:Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge în contul nostru.

Q:Cum pot schimba sau returna elementul meu ?

A:puteți anula comanda sau modifica elemente înainte de expediere,după ce coletul este expediat,nu putem accepta anularea sau schimb,dacă vrei anula comanda,te rog, un fel de a alege motivul de nu vrei sau alt motiv.atunci când primiți e nemulțumit,să ne contactați în curând,vom 100% - l rezolve.

Î: Când voi primi banii?

O: restituire va fi de procedură în termen de 3-15 zile .Dacă aveți unele probleme cu ea, vă rugăm să contactați cu Alipexpress customer service!Multumesc.

Etichete: scurt huse de canapea, scaun canapea înveliș de design, capac pat, față de masă de crăciun, acoperi canapea, mobilier de protecție acoperă, scaun de acoperire, set canapea de colt acoperă, mandala, fotoliu acoperitoare diy

Dimensiune 160-190cm
Numărul De Model af357
Utilizați Domeniul De Aplicare Home living Rezistent Mobilier Protector Canapea Interioară în aer liber
model TIPĂRITE
Aplicabile Canapea Single-Canapea scaun
Model Tip GEOMETRICE
Greutate 650g
Stil Modern
Quanlity 1 Bucata
Producție Canapea Acoperi
Nume De Brand Afervor
Material 100% Poliester
Țara de Origine China

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare