2020 NOU 3D de Imprimare 3D Printer Arte Pen Face Doodle Arte Meserii Cablu USB de vânzare cele mai bune

w163552

20.14lei

-20.13

40.27lei

-49 %

Produs nou

Incarcator-au schimbat la cablu USB, astfel încât să putem folosi 3D pen anywhere️️

Imprimare 3D Pen

Imaginându-Crearea de Valoare-Ești încă îngrijorat de copii haotic perete imagine?Arată că copiii au un talent pentru pictură.Dezvolta acum copii lui hands-on abilitățile mentale și capacitatea de dezvoltare. Imprimare 3D pen, lăsați copiii câștiga la linia de start

Creativitatea - Ajuta Copiii dezvolta abilitățile artistice, gândire spațială, și poate fi un mare creator de evacuare care se angajează mintea lor ca le creează.

Stabil de performanță: performanța este mult mai stabil, Siguranța și liniștitoare, fie vizează copilul design culoarea este mai revigorant, aspectul este mult mai frumos.Lasa copilul sa se încadrează în dragoste cu imprimare 3D.

De Reglare a temperaturii - Cu ecran de afișare, display LED de reglare a temperaturii.Temperatura poate fi ajustată în orice moment.Simțiți-vă liber pentru a face schimb de materiale, simțiți-vă liber pentru a comuta, urmați inima.Reglabil tipărite consumabile viteza, temperatura internă a imprimat pen poate fi, de asemenea, ajustate.control temperatura poate controla rata de răcire de materiale consumabile, mai bine forma 3D stereoscopic funcționează.

Utilizare - Rapid de boot și de a Încărca cu incandescență apoi începe să desenați.Ușor de manevrat.Spate material: buton material.Material: clic pe apăsați lung de materiale, faceți Dublu clic pe descărcare automată (Apoi faceți clic pe pentru a întrerupe material)

Pentru mai multe informații despre acest stilou ați putea revizui, de asemenea, Link-ul acesta:

https://www.youtube.com/watch?v=pDR1pqMlDFo

Ce se întâmplă dacă ai putea desena lucrurile exact asa cum iti imaginezi tu?Ce se întâmplă dacă ai putea ridica stiloul de pe hârtie și de a crea obiecte reale?

Aceasta este una din lume primul desen 3D pixuri!

Acesta a fost proiectat pentru a fi compact și ușor de utilizat.Nici un software, nu de calculator.Doar conectați-l în și puteți începe crearea în câteva minute.

Frumusetea acestui stilou este cât de simplu este.Toată lumea știe cum să folosească un pix; așa că am proiectat o imprimare 3D pen.Dacă puteți bilețel, sau urme de val un deget în aer, puteți utiliza acest stilou pentru a crea simplu sau complex de obiecte!

Notă:

1. Este strict interzis de a bate alte obiecte dure cu vârful pen-ului.

2. Este strict interzis să introduceți obiecte străine în orificiul de alimentare sau vârful pen-ului.

3. echipamente pentru echipamente electronice sofisticate, nu se udă

4. Nu atingeți vârful de condei și de încălzire părți atunci când este utilizat.

5. Vă rog, puneți-l într-o poziție sigură după utilizare, în cazul în care copilul conținute în gură sau atingeți pentru a juca.

6. Vă rugăm să citiți produs cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare

*PLA material este, de asemenea, foarte greu, atunci când uscat, deoarece are avantajul de a fi biodegradabile și nu produce gust neplăcut de ABS.

Ne sunt de vânzare OEM Imprimare Pen.

#3DPen #3d #pen #ilustrative #ieftine #readystock #imprimarea #3dprint

Toate imaginile de produs sunt doar pentru scopuri ilustrative doar, poate nu 100% descrie produsul real.Culori varianței, minore împletit problema si etc nu au format la fel de greșit sau elementele defecte.

RM29286041967783129

Etichete: mazda 3 bk tuning, 3d pen, flsun, Imprimanta 3d, cablu usb printer kabel, 70 printer, 3d creion, piuliță t8, easythreed mickey, Buna

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 3D-1
Certificare ROHS
Nume De Brand NoEnName_Null
Tip Adaptor USB

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare