M. 2 NVMe SSD Cabina de Clona de Andocare Single/Dual Bay PCI-E Hard Disk USB 3.1 Gen 2 Cutie Externă pentru Postul de Calculator PC Desktop

w124374

106.46lei

-24.97

131.43lei

-18 %

Produs nou

M. 2 NVMe SSD Cabina de Clona de Andocare Single/Dual Bay PCI-E Hard Disk USB 3.1 Gen 2 Cutie Externă pentru Postul de Calculator Desktop PC Laptop

Singur Bay:

Caracteristică:

1. Converti NVMe M. 2 SSD la USB 3.1 și de a folosi ca o unitate externă:

SSD-ul de bază de andocare este un USB 3.1 de conversie adaptor care permite utilizatorilor pentru a introduce NVMe M. 2 dispozitive pe verticală.Nici șuruburi de fixare sau atașamente sunt necesare, pur și simplu introduceți NVMe M. 2 dispozitiv și conectați cablul USB și puteți începe să utilizați imediat.Acest produs este ideal pentru cei care au mai multe NVMe M. 2 Ssd-uri care trebuie să fie frecvent re-conectat sau utilizate pe termen scurt.

2. Conceput Exclusiv pentru NVMe M. 2 SSD:

Acceptă non-volatile memory express (NVMe) SSD, un PCI Express de stocare standard de conector standard adoptă M. 2. Compatibil cu toate dimensiunile de NVMe M. 2 SSD. (Tip 22110/2280/2260/2242/2230).Nu are suport pentru M. 2 SSD SATA protocol.Nu are suport pentru M. 2 SSD de AHCI standard.

3. SSD radiator inclus:

Pentru că NVMe M. 2 SSD devine fierbinte în timpul funcționării, acesta este dotat cu o chiuveta de căldură din aluminiu si radiator silicon pad pentru disiparea căldurii.Chiar dacă o chiuveta de căldură este atașat, temperatura de operare SSD poate depăși 60 ° C. a nu se atinge SSD în timpul funcționării.

4. USB 3.1 (Gen 2) Interfață de Tip C:

De andocare utilizeaza USB 3.1 (Gen2), interfață de Tip C, care sprijină de mare viteză rate de transfer de până la 10 Gbps.

Dual Bay:

Caracteristică:

1. Copie Offline, nu este nevoie să vă conectați la un computer, fișiere de date, datele audio și video, cu un singur click copie offline, operare ușoară.

2. Sprijinul cel mai PCIe NVMe M2 M pentru SSD.Plug and play, nu sunt necesare drivere.

3. Suporta hard disk-uri de pana la 8TB.Citește două hard disk-uri simultan.

4. Stereo solid-state hard disk cutie offline clona de bază, disiparea căldurii rapid, o mai bună protecție a hard disk.

5. Realizarea 10Gbps de date USB trecerea de la NVM Express PCI-e SSD-ul la PC-ul gazdă, MacBook și NAS disk station.Împingându-USB3.1 Gen2 la limită, R/W viteză de până la 992MB/s cu cele mai NVMe unitati solid state.

Caietul de sarcini:

Dual Bay Plug Tip: SUA/UE/marea BRITANIE

Dimensiune ambalare: 150 X 90 X 65mm/5.91 X 3.54 X 2.56"

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X M. 2 Solid State Drive Cabina De Andocare

1 X USB Tip-C prin Cablu de Date

1 X Tip C Tip C Cablu De Date

1 X Adaptor de Alimentare (Numai pentru Dual Bay)

1 X Manual

Etichete: nvme, nvme ssd, disk toshiba, m.2 șurub kit, york, mic ssd extern, ssd sata ii, lama de tuns iarba, 1tb ssd, șiret de ghete inel de sertizare

Numărul De Model ssd cabina
Nume De Brand Acasis
Origine NC(de Origine)
Sprijinirea Capacitate Hard Disk /
Pachet Da
Plug Type Priza UK
Dimensiune 1.8"

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare