5M 9 Strand Strălucire Luminoasă În Întuneric 550 Parasuta cablu Cablu de Frânghii Împletite în aer liber pe timp de Noapte Luminos Paracord Cort Coarda

w9064

12.41lei

-5.29

17.70lei

-29 %

Produs nou

5M 9 Strand Strălucire Luminoasă În Întuneric 550 Parasuta cablu Cablu de Frânghii Împletite în aer liber pe timp de Noapte Luminos Paracord Cort Coarda Descriere: Caracteristici:

1. 9-nuclee luminoase Nailon Frânghii Împletite Cordon Parașută, perfect potrivit pentru o mulțime de accesorii, luminos cureaua, șireturile, telefon mobil care transportă frânghie, cheie frânghie, genți de mână, fișier sac de frânghie, în aer liber frânghie, funie de cadou decorat, cortina a trage coarda, pescuit frânghie , animale de companie frânghie , frânghie Câine , Pisică coarda etc.

2. Se pare a fi o frânghie obișnuit în condiții de lumină naturală, după o absorbție suficientă de lumină, strălucește în întuneric complet.

3. Cu benzi reflectorizante design, ușor de identificat în întuneric.

4. Frânghii împletite, strâns, de frumusețe și de rezistență la uzură, poate fi utilizat în aer liber scape, sau a făcut într-cordon parașută, pescuit coarda, foarte functional si practic.

5. Puternice, ferme, mici și foarte ușoare, ușor de transportat.

6. De încărcare de putere poate ajunge până la 550 LB.

Culoare:Aleatoare

Pachetul Include: 1 Pachet x Cordon Parașută

Etichete: cablul, 3 mm paracord, bratara paracord, bushcraft firesteel, tabără în aer liber cort, echipamente de zbor cu parapanta, accesorii paracord 550, inter milano, 2mm paracord coarda, paracord coarda 550 4mm

Tip Luminos Paracord
Nume De Brand inter&țese
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare