DIIMUU Copilul de Vara pentru Copii Pantaloni pentru Copii Moda pantaloni Scurți Salopeta Baieti de Desene animate de Animale pantaloni Scurți Pantaloni Casual, Copii, Imbracaminte Copii

w8717

20.30lei

Produs nou

DIIMUU Copilul de Vara pentru Copii Pantaloni pentru Copii Moda pantaloni Scurți Salopeta Baieti de Desene animate de Animale pantaloni Scurți Pantaloni Casual, Copii, Imbracaminte Copii

Dimensiuni:1cm = 0.39 inch

Dimensiunea Recomanda Varsta Recomanda Înălțime, Talie, Lungime Pantaloni

80 12-18 Luni 80-85 CM / 44 CM

90 18-24 Luni 85-90 CM / 47 CM

100 3 Ani 90-95 CM / 50 CM

1,din Cauza diferitelor metode de măsurare, măsurare permite 2-3 cm de eroare, acest lucru nu este o problemă de calitate.

2,culoarea hainelor pe motiv de lumina poate cu eroare primar, produs unic în natură prevalează.

FAQ

Sfat Cald:

Vă rugăm să alegeți hainele în funcție de înălțimea copilului tău.Puteți alege o dimensiune mai mare dacă copilul dumneavoastră este dolofan.

Despre Livrare:

Pachetele vor fi trimise în termen de 24 de ore și 7-12 zile să ajung în America de Nord, 10-25 zile pentru a ajunge în Europa și 20-40 de zile pentru a ajunge în America de Sud.

Prețul Cu Ridicata:

Vă puteți bucura de o reducere de 5% daca achizitionati mai mult de 2 bucati; Dacă valoarea de achiziție este un număr mai mare, vă Rugăm să contactați cu noi, să se consulte.

Transport gratuit prin DHL, EMS:

Vă puteți bucura global gratuit-transport dacă ordinul de plată este mai mare de 150 de dolari. (de obicei, prin DHL/EMS)

Etichete: baby boy salopeta cu dungi, vara salopete an, Tricou, jambiere copii pantaloni, strimmer, hanna haine pentru copii, Latex, salopeta pentru copil, le salopete, Reima

Material Bumbac
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Model Tip Desene animate
Gen Unisex
Numărul De Model 63643
Se Potrivesc De Tip Drept
Tip De Element Salopete
Numele Departamentului Copii
Nume De Brand DIIMUU
Tip De Închidere Talie Elastic

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare