Automate de 360 de Grade Rotative, Aspersoare Gazon Duza, Udare, Aspersoare Sistem de Irigare pentru Gazon Gradina Parcare Curte

w84426

25.02lei

-10.7

35.72lei

-29 %

Produs nou

Multi-design duza: duza are 12 reglabil furtunurile care sta aplecat unde ai punct, crearea de propriul dvs. de udare stil.Fiecare furtun are 3 independente găurile pentru a crea o zonă mai mare chiar și pentru stropire și irigații.

De înaltă calitate: stropitoare este fabricat din ABS robust de bază și de PVC, care are o bună tenacitate si rezistenta la presiune, foarte durabil.Acesta este un termen lung reutilizabile sistem de irigare instrument care nu necesită secundar de instalare.

Ușor de utilizat: Doar conectați furtunul pentru gradina ta de conducte și de a folosi fără alte instrucțiuni de instalare.Automat de irigare poate fi realizat cu apa de obicei presiunea de alimentare.Convenabil furtun conexiuni se potrivesc grădini și curți.

Pe scară largă de utilizări: Acest aspersor este potrivit pentru legume, flori, partea de metri, peluze, terase, curti.Stropitoarea nu este potrivit pentru strazi, trotuare, clădiri, ferestre, oameni sau masini.

Dacă aveți mai multe întrebări despre detalii despre produs, vă rugăm să ne contactați, vom răspunde la întrebările dumneavoastră cu răbdare, vă mulțumesc.

stropitoare de apa noozle, tăiței de apă stropitoare, grădină echipamente de udare.

"Caietul de sarcini:

Material: ABS + PVC

Dimensiuni:

Baza: Diametru 9cm, Inaltime 10cm

Interfata: Inner diametru de 0,9 cm, diametrul Exterior de 1,5 cm

Greutate: 132g

Ambalare greutate: 170g

Dimensiune ambalare: 10*9*9cm

Pachetul include:

1* Apa Stropitoare"

Etichete: grădină sistem de aspersoare, 360 de aspersoare, Pulverizator grădină, gradina de apă, 360 gradina aspersoare, 360 de apă aspersoare, aspersoare de apă, gradina aspersoare, micro aspersoare, ceață de aspersoare

Tip Aspersor 360 De Viteze Cu Mașina
Numărul De Model JJYY026300000

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare