Lixada Portabil Sac de Pescuit de Pescuit Tijă și Tambur Călători Transporta Caz Sac de Transport Sac de Depozitare de Vânătoare Geanta Organizator Caz

w81561

34.29lei

-26.93

61.22lei

-43 %

Produs nou

Acest sac de pescuit este special conceput pentru pescari.Acesta include un compartiment principal spatios si un buzunar frontal, care este incapator pentru a păstra standard de unelte de pescuit organizat și gata pentru orice excursie de pescuit.Deschiderea largă vă permite pentru a ajunge la elemente ușor și rapid.Este foarte perfect pentru stocarea tijă de pescuit, lanseta, și alte accesorii de pescuit, de asemenea, o mare geanta pentru unelte de vânătoare.

Caracteristici:

SPAȚIOASE CAPACITATE: Acest sac de pescuit include un compartiment principal si un buzunar frontal, oferă capacitate mare pentru pescuit.Compartiment principal: 50 * 14 * 5 cm.Buzunar frontal dimensiuni: 40 * 12 * 3 cm.

UȘOR de ACCES și ORGANIZARE: compartiment principal Spatios cu deschidere largă și două fermoare pentru acces ușor la esențială a uneltelor de pescuit, precum tijă de pescuit, lanseta, linie, etc.

Spațiu de STOCARE SUPLIMENTAR: Față fermoar buzunar pentru spațiu de stocare suplimentar pentru pescuit abordează.

DURABIL: Fabricat de înaltă calitate 600D oxford pânză, cu un singur strat de design, rezistent la rupere și durabil de a utiliza.

PORTABIL: Cu mâner de transport și curea de umăr ajustabilă, convenabil de a transporta, mare de pescuit depozitare pentru orice pescar.

Caietul de sarcini:

Material: 600D oxford pânză

Compartiment principal: 50 * 14 * 5 cm / 19.7 * 5.5 * 2.0 în

Buzunar frontal Dimensiuni: 40 * 12 * 3 cm / 15.7 * 4.7 * 1.2 în

Element Greutate: 300g / 10.6 oz

Pachetul Dimensiune: 50.5 * 14.5 * 8cm / 19.9 * 5.7 * 3.1 în

Pachetul Greutate: 310g / 10.9 oz

Lista De Pachete:

1 * Sac De Pescuit

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: abraziune tijă de pescuit sac, harley v-rod transport, daiwa fals tambur, ochiurilor de plasă cu mai multe straturi de stocare, orvis călătorie rod caz, zbura de pescuit tijă sac 100, se arunca cu capul spool, geantă de mână din piele femei, multi strat elemente de stocare, copilul geantă de mână

Utilizarea Multi-Scop
Numărul De Model Sac De Pescuit
Nume De Brand LIXADA
Material Alte
Origine NC(de Origine)
Cu Rack sau Nu No
Straturi Un Singur Strat

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare