Comerciale Roz Portabil Electric 1300W Vată de zahăr Zână Ata de Alimentare Filtru de Mașină cu Cosul de Barbe à Papa

w81149

772.45lei

-85.84

858.29lei

-10 %

Produs nou

Promovarea UE Cumpărător

Livrare locală nostru din Londra (marea BRITANIE) Depozit

Economie de timp și Bani Salvat

Notă: e de la ușă La Ușă Serviciu de Transport De la Depozitul Nostru din Prin Parcel Force/ Royal Mail/ DPD/DHL

Modul de Transport maritim care a Fost Depindea Adresa/Transport maritim și de Manipulare Ori /și a Altor Situația Actuală

Vă rugăm să Rețineți: Pachetul Nu se Poate Accesa La Marea Britanie District (codul Poștal), în "JE" / "GY "

Sau Insula Guadelupa, Martinica, Guyana Madeira

Comerciale Roz Portabil 1100W Electric Vată de zahăr Zână Ata Filtru de Mașină cu Cart

Este convenabil pentru a muta în jurul valorii de 1100w electric, mașină de vată de zahăr cu o căruță și două roți.Puteți face diverse culori și arome de vată de zahăr cu zahăr și alte ingrediente auxiliare.În loc de un singur alb, culorile ar putea fi roșu ,galben,albastru, verde, portocaliu,mov si etc. Și arome ar putea fi mere,căpșuni, piersici, pepene verde, lychee, mango etc, care este sănătos și delicios.Acesta este mare pentru petreceri aniversare, petreceri de absolvire, festivaluri, carnavaluri și târguri etc.

Caracteristici: certificare CE pan din oțel Inoxidabil și scoop, ușor să se spele.De mari dimensiuni sertar pentru depozitare.Construit în scurgere de curent comutator de protecție.Construit în siguranță,volt operatorului și afișare metru pentru utilizarea de siguranță.Extrem de suprafață lucioasă, fără zahăr conglutination de Înaltă eficiență: dă o vată de zahăr con per 30 de secunde de Simplu de utilizat: porniți motorul și se încălzească timp de 3 minute.Pornire rapidă: 1100W din clasa de putere de conducere pentru cel mai scurt încălzească timp de acționare Directă: maintanence design gratuit cu nici curele de transmisie pentru a înlocui.Rezultate perfecte: temperatura reglabila pentru rezultate consistente indiferent de culoare zahăr și aromă.Puterea de stabilizare: a salva de energie electrică atunci când se face vată de zahăr.Din oțel inoxidabil scoop: face convenabil pentru reumplerea zahăr în vârtej-despre.Tigaie detașabil: pot fi asamblate cu ușurință în câteva secunde.Patru găuri în partea de jos din bumbac mașină: poate fi conectată în tampon picior sau coș. (cosul nu este inclus) - Un filtru de vată de zahăr căruță cu două roți (deja umflate Gata pentru a merge), ceea ce face convenabil pentru a muta în jurul.Potrivit pentru: cafenele, tort de cameră, cafenea, patiserie, magazin alimentar, magazin de băuturi, produse alimentare, restaurante, snack-fabrica de produse alimentare.

Caietul de sarcini: Culoare: Roz Încălzire putere:1300W Putere Motor: 70W Tensiune de alimentare: AC 220V / 50HZ Ieșire: randament 2 / min (variază în funcție de ata dimensiune) Material: otel inoxidabil Tigaie dimensiune: 52 x 16.5 cm /20.5 x 6.5 inch dimensiune Forma: 66x57x52cm/26.0x22.4x20.5 inch dimensiune Roata: 38.5 cm /15.16 inch greutate Bruta: 20Kg /44Lbs se Potrivesc pentru: 20.5 inch bubble capac (capacul nu este inclus)

Pachetul include: 1x Comerciale mașină de vată de zahăr 1x oțel Inoxidabil zahăr lingura 1x inel de Plastic 1x manual de utilizare 1x motor perii de Carbon 2x Plus sigurante 1 x mașină de Vată de zahăr coș

Plata

Plata trebuie să fie făcută în termen de 4 zile de inchidere a licitatiei.

Vă rugăm să rețineți: S&H nu includ taxa taxa,taxe locale sau orice altă import taxă.Cumpărătorul trebuie să suporte taxele de import.

Dacă aveți orice cereri speciale,vă rugăm să ne mesaj înainte de a face plata.

Transport

NU se accepta Post Office BOX adresa

Pentru Limba Rusă Client

Potrivit rusă Post Office Nouă Politică.Destinatarul trebuie să furnizeze Numele Complet pentru a Primi Pachetul .Deci, Vă Rog, Introduceți Numele Dvs. Complet Atunci Când Plasarea Comenzii.

Pentru Brazilia pentru Clienți vă Rugăm să Furnizați Numarul CPF și declare valoarea Personalizate de Birou

(În cazul În care elementul condus de electrice.Te rog, spune-ne ce tensiune ai nevoie.)

Pentru colete de dispecerizare.Dacă element de stoc în nostru corespunzătoare depozit,vom alege locale potrivit livrare modalitate de a gestiona pachetul.

Aproape toate coletele vor fi livrate direct de la mai multe depozite de la mâna ta/usa, Acesta va fi mult mai apreciat dacă vă lăsați-ne un valabile număr de contact.

Nu Trimite La

(1)Baleare și insulele Canare Din Spania

(2)Jersey & Guernesey (GY1-9,JE1-4,BF) Din marea BRITANIE

(3)Campione d ' Italia: 22060 ; Livigno: 23030 În Italia

Politica De Garanție

Toate elementele noastre (cu Excepția specificată) sunt asigurate pentru a fi de brand nou și a efectuat cu cel puțin 12 luni de garanție.

Pentru a deteriorat atunci când a sosit,vă rugăm să fie cooperant pentru a lua fotografii de pe părțile deteriorate și trimite la noi pentru verificarea și soluție de asistent.

Etichete: candy masina de jucărie, electric cărucior, bomboane grabber mașină, bomboane machin, plaja juca, electric hoist cărucior, acasă proiector cu wifi, roaba cu motor, yg300, pisica de nisip tava

Origine NC(de Origine)
Accesorii oțel linguriță de zahăr
Numărul De Model MHTJ-LB05-220V
Funcția Bumbac Bomboane Zână Ata
Capacitate de Lucru Vas (Cana) /
Tensiune (V) 220V
Certificare ce
Nume De Brand Amonstar
Putere (W) 1100w
Material Din Oțel Inoxidabil

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare