Cea de-a Cincea Generație De Înaltă Calitate Tactice de Fotografiere Cască Militară Helmet Cască cu Aer Paintball Cască CS Joc de Război Cască

w6883

117.40lei

-71.96

189.36lei

-38 %

Produs nou

Cea de-a cincea generație de înaltă calitate armata tactice de fotografiere cască militară cască setul cu cască

Caracteristici:

1. Microfon detașabil: produsul are un microfon detașabil, care poate fi ajustat în mod liber de la stânga la dreapta, care este foarte convenabil.

2. Bionic textura căști: Acest produs este echipat cu bionic textura căști, care sunt realizate de izolare fonica de bumbac și ABS (suplimentar anti-vibratii fibre) materiale.Este foarte confortabil de purtat și nu va fi stresat pentru o lungă perioadă de timp.

3. Telescopic de pliere design: Acest produs adoptă telescopic de pliere de proiectare, care este convenabil pentru depozitare și se adaptează la diferite circumferința capului, care este foarte user-friendly.

4. Sunet clar: Acest produs eficient izolate 27 decibeli de sunet, efectuarea de apeluri clare și netede, care este foarte convenabil.

5. Echipat cu casca feroviar conector: Acest produs este echipat cu casca feroviar conector, care pot fi în mod eficient fixe și nu este ușor să cadă.

caietul de sarcini:

Produs material: izolare fonica bumbac, ABS (rezistent la socuri fibre de tip aditiv)

Căști culoare: negru, verde,

greutate: 400g

Cip sistem: HS-WST05 (a cincea generație cip)

Poartă metodă: casca versiune

Domeniul de aplicare: Airsoft tir, de instrucție, activități de echipă, jocuri tactice, etc.

Livrarea pachetului:

1 x casca tip gaming headset

Lista de ambalare

Livrarea pachetului:

1 x casca tip gaming headset

Etichete: moale cască setul cu cască, casca tactica, dispozitiv de management de cab amplifi, căști militare, geanta tactica, repede casca accesoriu, asv rac cască, echipament tactic, comtac, fast af casca accesorii

Origine NC(de Origine)
Tip Accesorii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare