FEKER 108 Taste 3 Pini Comutator Mecanic de schimb Tastatură Tastatură Mecanică a Axului Corpului DIY Tastatură Mecanică Accesorii

w6844

135.54lei

-31.77

167.31lei

-18 %

Produs nou

Caietul de sarcini:

Brand:Feker

Stil: Liniar

Forță de acționare: 50g

Stem Culoare: negru

Numărul de Switch-uri: 108

Halo Comutator Tulpini

Policarbonat De Sus De Locuințe

Nailon Jos De Locuințe

3 Pini Comutator

70 De Milioane De Ori Clic

Placă De Montare

Mx-Compatibil

Unlubed Din Fabrica

Caracteristici:

-Cu un astfel de nume Sfânt Panda , aceste switch-uri trebuie să fie .

-A făcut cu tulpini de Halo Respinga sau Halo Trues, cu locuințe găsite pe Invyr Panda switch-uri, Sfânt Panda switch-uri combina cele mai bune de două lumi.

-Rezultatul este un vioi, tactile comutator, care este satisfacatoare să tastați în.

-De data asta nu vom fi pre-lubrifiat switch-uri.

-Ca originalul scule este prea deteriorat pentru a face un nou termen, acest lot va fi făcut cu actualizat scule.

-De asemenea, este de remarcat faptul că, din cauza opac de locuințe, ei nu vor lăsa la fel de mult pe-comutator de iluminat prin ca unele switch-uri.

Pachetul Include:

108 x Comutator Mecanic

Notificare:

1.Vă rugăm să permiteți-1-2mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile.

{infomodule}

Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă nu puteți obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.

Retur:

Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi

Garanție:

Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: motoespeed, modulare comutatoare mecanice, tastatura mecanismele, panda comutator, Feker, 108 tastatura, cheie masina pin, keyboard keycap, keycap pbt, holi panda

Operațiunea Stil Mecanice
Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Tastatură Standard 110 Chei
Suport Pentru Încheietura Mâinii No
Cerere Desktop
Tastatură Full Size No
Certificare NICI unul
Limba engleză
Tip De Interfață Bluetooth/USB
Nume De Brand LEORY
Tip Cu fir
Stil Alte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare