Ymitn Noi Ymitn 5.5" Mobile Telefon Mobil din Piele caz de Semnal RF de Blocare Anti-Radiații Scut Caz Pungă de Pungă pentru Gravide

w6776

64.44lei

-8.78

73.22lei

-11 %

Produs nou

Blocuri de semnale de telefon mobil Telefoane nu va suna în timp ce în interiorul sacului Nu va fi semnal în primul strat de bine nici un semnal, dacă ai pus în cel de-al doilea strat.Semnalul este automat re-dobândit atunci când telefonul este scos din sac în Funcție de operatorul dvs. de rețea de configurare, apelanții vor auzi un "temporar indisponibil" mesaj în loc de "telefonul mobil este oprit" ** mesaj variază între operatori Special concepute pentru telefonul dvs. de telefon mobil Oferă prea multă protecție pentru telefonul dvs. de la deteriorarea, zgarieturi si praf.Funcții mari implică anti-radiatii, anti-demagnetizare.Nu va fi semnal în primul strat de bine nici un semnal, dacă ai pus în cel de-al doilea strat.Pentru că de receptor de radiații de undă lungă de timp realizarea telefon va pune omului în danger.By folosind acest sac poate ușura această problemă într-o mare măsură pentru acest telefon geanta are un mare efect anti-radiații.Puteți pune magnetism carte în geantă, care poate evita magnetismul pierdut și scurgere de informații în mare măsură.Caracteristică: nu doriți să răspundeți la un apel nu vreau ca cineva să știe unde vă aflați la Protejarea informații private, de Asemenea, vă protejează de radiațiile telefonului mobil de scurgere a Ține oamenii de la atingând telefonul mobil și de a asculta în când telefonul este oprit, chiar!Asigurându-vă că telefonul nu se stinge în timpul de testare / întâlniri de afaceri, etc...Oferă prea multă protecție pentru telefonul dvs. de la deteriorarea, zgarieturi si praf de IDENTITATE, carduri bancare, cum ar fi IC Magnetism card, pune în sac, pot evita magnetismul pierdut și Scurgere de informații.Funcția de eficiență: 99.9% Detalii Produs: 1. Culoare: Negru 2. Material: Piele Naturala 4. Dimensiuni: 16*9.5 cm(vă Rugăm să asigurați-vă că dimensiunea este potrivit pentru tine, noi nu suntem responsabili dacă alegeți mărimea potrivită.) 5. Pentru toate telefoanele cu marimea potrivita.(De Exemplu, Pentru iPhone 4/4S 5/5S/6, etc) . 6. Domeniul de aplicare: telefoane mobile, GPS, camere digitale, memorie și alte electronice portabile produse de ambalare.

Poze:

Transport:

Noi de multe ori nava elemente in 5 zile prin China Post Air Mail, și livrarea de multe ori nevoie de aproximativ 15-40 zile lucrătoare, timp diferite pentru țări diferite.Dacă nu puteți să așteptați atât de mult timp, vă rugăm să alegeți un mod mai rapid ca EMS, DHL, FEDEX, UPS, care de obicei durează aproximativ 3~10 zile.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.

Despre NOI:

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, feedback-ul pozitiv cu 5 stele va fi extrem de apreciat, vom face același lucru pentru tine, ca imediat ce am primit plata.Vă rugăm să NU ne lăsați 1, 2, 3 sau 4 stele pe Timp de Transport maritim și de Transport maritim de Încărcare care să egaleze la feedback-ul negativ.

Dacă, pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de orice neutru, feedback-ul negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a te face fericit, orice problemă ar putea fi rezolvată cu succes și fără probleme, 100% satisfacție garantată.

Etichete: anti radiații telefon caz, anti semnal sac, anti radiatii caz, telefon mobil semnal de blocare apk, anti radiatii sac, rf scut, leu leoaica, 5g telefon mobil semnal de blocare husă, bruiaj semnal de blocare ascultare, orizontală husă de telefon mobil

Funcția Murdăria rezistentă la
culoare Negru/Rosu
LOC DE ORIGINAL China
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul Da
Compatibil Marca Apple iphone
Compatibil Model de iPhone iPhone 5
Tip Husă
Nume De Brand Ymitn
Dimensiune 16x9.5cm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare