Mai nou Moda de a Purta 2020 Femei Crăciun Pulovere Pulover Topuri Casual cu Maneci Lungi gât O Imprimare Pulover Tricotate de Toamna Iarna

w6664

66.14lei

Produs nou

Gros de Crăciun pulover de dama este fabricat de înaltă calitate și material acrilic moale, cu cusaturi delicate, care se potrivește perfect colier frumos, cu un fermecător și elegant.

Descriere produs

1. Acest pulover are un model de fulg de nea.Se pare foarte drăguț, plin de elemente de Crăciun, foarte elegant și la modă.

2. Partea de sus este potrivit pentru cele mai multe scene, foarte potrivit pentru casual, zilnic, petrecere sau de a lua imagini, și, de asemenea, foarte potrivit ca un cadou, mai ales la Crăciun.

Memento cald

1. Vă rugăm să rețineți că, din cauza efectelor de iluminare, monitoare luminozitate / contrast setări / etcs, vor exista unele mici diferente de culoare din imaginile și elementele reale.Măsurată de mână, abateri de 1-2 cm sunt posibile.

2. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți orice întrebări.Vom răspunde și-ți oferim cele mai bune servicii.

Etichete: povestea jucăriilor de pluș pentru copii, cablu usb de tip c 6 1, pantaloni de yoga împinge subțire, yoga pantaloni harem de bărbați, fată spaniolă minunat, pantaloni de yoga rosu alb, comutator logitech g703, toy story olita, scaun, cablu usb de tip c mare

Model Tip Print
Tip De Element Pulovere
Guler O-Gât
Maneca Stil Regulat
Origine NC(de Origine)
Decor NICI unul
Stil Casual
Tip De Închidere NICI unul
Sezon Iarna
Grosime Gros (Iarna)
Technics Computerul Tricotate
Compoziția Materialului Amestec De Bumbac
Material Bumbac
Lungime maneca(cm) Plin
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Varsta Varsta 18-35 Ani
Nume De Brand NoEnName_Null

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare