PG-103 WIFI 3G GSM GPRS Smart Home Antifurt Sistem de Alarma de Securitate Wireless 433MHz RF Kit Alarma Control de la Distanță APP Pentru iOS si Android

w65691

260.35lei

-230.85

491.20lei

-46 %

Produs nou

YAOSE PG-103 3G, WiFi, GPRS Antifurt Acasă Inteligente de Securitate Sistem de Alarmă fără Fir Control de la Distanță APP Pentru iOS și Android

SFATURI CALD: 1、alarma gazde pentru toate PG-103s in acest link sunt toate WIFI+3G/GPRS versiuni. 2、Pentru rețelele 5G sunt deja în uz, unele țări/zone sunt sau care și-au închis 2G (GSM) rețele.Prin urmare, am dori să vă recomandăm să cumpere versiunea 3G.

Alerte Corecte:

Dacă hoții invada, sistemul de alarmă va alerte de alarmă vecinii și descurajează potențialii intruși,gazda va suna și trimite SMS / apel presetate numărul de telefon.Veți primi o notificare la prima dată.

Se poate rezolva cu Camera IP:

Vocea Intercome Video De Stocare Și De Redare

De Ce Ne Alegeti Pe Noi?

1. Suntem un profesionist companie de securitate, original fabrica de aprovizionare, a refuzat de a copia, de brand noi module, menține intenția inițială, se asigura calitatea, respinge mâna a doua module! 2. Viteza de livrare va fi foarte rapid 3. Serviciul este de nepretuit 4. Vă rugăm să contactați cu noi, dacă produsul are nicio problema.Înlocuirea va fi trimis la tine ASAP.

1. Instrucțiunile De Transport:

Ne va livra în termen de 48 de ore.Dacă ne-am întâlni sâmbătă și duminică, ne va livra în următoarea zi de luni.

2. Instrucțiuni pentru Magazinul Nostru:

Suntem producator de produse de alarmă.Acest magazin este nostru magazin directă.Pentru că nu există nici un agent intermediar, prețul nostru va fi mai ieftin.Dar produsul nostru de calitate și servicii post-vânzare sunt de prima clasa.

3. După-Vânzare De Servicii:

Dacă ați găsit o problemă cu produsul achiziționat.Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți de personal în primul rând.Personalul nostru customer service va răspunde la tine în termen de 24 de ore.Cu siguranță vom găsi o soluție care va satisface.Serviciul nostru pentru clienți personalul de ore de lucru de la ora 9 la 22 pm (ora beijingului).

4. Feedback-ul:

1. Dacă există orice întrebare despre produsele noastre sau de servicii: o).Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți de personal în primul rând, suntem foarte bucuroși să vă ajute.Vom munci din greu pentru a găsi cea mai bună soluție până când sunteți mulțumit.b).Te rog nu da-ne o evaluare rău, care nu ajuta rezolva problema. 2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați 5 stele.vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

Etichete: smart home automation, 4g sistem de alarma, android apk, 240v deșteptător, pg 107, gsm sârmă sistem de alarma, alarmă acasă wifi, smart home sisteme de securitate revizuire, sistem de alarma de securitate smart home, alarma gsm sistem

Baterie
Origine NC(de Origine)
Frecventa Wireless
Interfață Video Da
Numărul De Model PG-103 3G
Umiditate Relativă
Armare Tip App
Kit-Ul De Configurare Senzorul De Usa/Fereastra
Parola Tastatură Da
Standby curent
Putere DC 5V
Tipul De Alarmă Aplicații De Control
Curent de lucru
Număr De Ieșire 99
Display Da
Tip
Wireless De Codificare
Dimensiune 185x125x14.7mm
Tipul De Conexiune Wireless
WiFi Standard
Număr De Zone 100
Temperatura de lucru
Nume De Brand YAOSE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare