2X2 Perete Video Controller 1 Intrare HDMI 4 Ieșire HDMI 2X1/3X1/4X1/1X2/1X3/1X4 TV Procesor E Împletit UE Plug

w618

661.28lei

Produs nou

HDMI video wall controller sprijină despicare modul de a schimba în mod liber, într-un fel HDMI1.4 semnalul de intrare, patru HDMI semnal de ieșire, poate fi setat la 2X2 mod, puteți seta, de asemenea, 2X1, 3X1, 4X1, 1X2, 1X3, 1X4 și în alte moduri.

High-definition imaginea de prezentare, suport 1080P high-definition imaginea de intrare și de ieșire, prezentarea de înaltă definiție experiență vizuală.

Nu este nevoie de alte software-ul setări, pur dispozitive hardware, setări simple, de sprijin pentru a modifica împletit modul prin butonul de comutare, după ce cusătura modul este modificat, aparatul trebuie să fie oprit pentru a reporni aparatul.

Plug Tip:UE Plug,acesta se aplică în Indonezia, Germania, Franța, Spania, Italia și așa mai departe.

Culoare:Negru

Material:plastic

Dimensiune:21*7.9*2cm

Conținutul Pachetului:

1 * Despicare Procesor

1 * Adaptor De Alimentare

1 * Control De La Distanță

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: input output buffering, procesor video, 2x2 perete video, video wall controller 2x1, video wall, procesor video wall, video wall controller 2x2 completo, video hdmi de perete, dmx ieșire controler cu led-uri, perete video controler 2x2

Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare