Runda 4 Universal Roți Mobile Stand de Flori Cărucior Farfurie Ghiveci Suport de Bază Acasă Decoratiuni de Gradina cu Frână

w55082

44.79lei

-19.2

63.99lei

-30 %

Produs nou

caietul de sarcini:

Material: Fier

Culoare: Negru

Dimensiune: 25 * 6 cm / 30 * 6cm/ 35*6cm/ 40*6cm

caracteristică:

1. Metal ghiveci.Această rundă de fier ghiveci suport este suficient de mare pentru mari și grele ghivece de flori sau ghivece de flori, și se pot deplasa liber în casa ta.Roți de fier plantă de ghiveci este de rugină-dovada și rezistent la intemperii pulbere metalică acoperită cu material.Runda ghiveci cadru pe role este sudat cu fier de calitate superioară.Baza cu roți poate suporta mai greu plante ghivece de flori sau alte ghivece de flori.

2. Roți de metal stau de plante este compus din 4 roți grele, care permite coș de flori sta pe roata pentru a transporta până la 300 de kilograme de ghivece de flori în casa ta.Acum puteți folosi planta stand cu role pentru a planta copaci în casa ta!

3. Roțile sunt netede, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji despre podea costisitoare de a fi purtata.Arc de fier cu rafinat strat negru face ca aceasta planta cu role cu role un element decorativ, în sine, potrivit pentru orice casa de design și de a adăuga mai multă distracție în viața ta.

4. Se va seta de pe terasă, grădină, curte sau terasa foarte bine.Planta cărucior sau plante tava cu rotile se pot deplasa liber la etajul casei, chiar și pe covor, sol, pământ și gazon, iar roțile nu va fi blocat sau blocat.

5. Utilizate pe scară largă în interior și în aer liber, pentru deplasarea ghivece de flori, plantele grele, mari, brazi in ghiveci, vaze mari, butoaie de whisky sau grele coșuri de gunoi, și poate preveni podea de la poartă.

Conținutul Pachetului:

1 *Mobile ghiveci de bază (excluzând alte produse)

Etichete: planta sta, pentru acasă, telefon stick, oala, geanta carucior, colț planta se află în interior, plante ghivece, tavi decorative rosegold, ghiveci de flori, felinar de hârtie

Material Metal
Setați Tipul Da
Finisare Nu Filmate
Suport de flori din fier forjat Etaj tor
Ghiveci De Bază Runda ghiveci tava
Numărul De Model Jing-338
ghiveci tava Roata ghiveci tava
Tip De Metal Fier
Universal roata suport de flori Mobile ghiveci de bază
Portabil ghiveci suport suport pentru flori
Este Dispozitiv Inteligent No
Folosit Cu Flori/Plante Verzi
Stil stil chinezesc
Tip Oala Tăvi
Condițiile De Utilizare Podea

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare