Nou
Runda Acril Oglindă Petrecere de Nunta, Decoratiuni de Masă Centerpieces de Mare ca Nunta si Petrecere Centerpieces Masa Lumânare Placa

Runda Acril Oglindă Petrecere de Nunta, Decoratiuni de Masă Centerpieces de Mare ca Nunta si Petrecere Centerpieces Masa Lumânare Placa

w52859

292.89lei

Produs nou

15240468111787758 RECOMANDA PRODUSE NOI $ 350.00 /bucata US $ 380.00 /bucata US $ 350.00 /bucata US $ 490.00 /bucata US $ 335.00 /bucata US $ 365.00 /bucata US $ 480.00 /bucata US $ 400.00 /bucata US $ 470.00 /bucata US $ 495.00 /bucata US $ 670.00 /bucata US $ 550.00 /bucată Rundă de Acril Oglindă Petrecere de Nunta, Decoratiuni de Masă Centerpieces de Mare ca Nunta si Petrecere Centerpieces Masa Lumânare Placa

Descriere: material Acrilic, culoare clară.Decorative plăci oglindă sunt perfect accent acasă sau eveniment decor.Poate fi folosit ca o masă de nuntă centrala, sfesnice, vaze, decor de perete, vanitate sau proiecte de artizanat.Acrilic placă oglindă este o idee mare, cum pentru a afișa lumânări inclusiv pilon lumanari, conice și lumânări votive.

Dimensiune: 24 cm, 30 cm diametru, 3 mm grosime, formă rotundă sau pătrată.

Ambalare: 10 sau 15 buc/lot, transport gratuit de la ușă la ușă.

Nota: Pretul este pentru placa de oglindă numai.

Ne-am bucurat de o bună reputație în întreaga lume!

1. Accesorii, cum ar fi flori și lumânări în imagini nu sunt incluse în preț.

2. Noi, de obicei, marca bunuri sub formă de cadouri cu preț scăzut în factura comercială a vă ajuta să evitați taxele de import, cu toate acestea nu putem garanta nici o taxa.Prețul exclude orice taxe vamale din țara de destinație.

3. Orice cerere specială pentru valoarea declarată, vă rugăm să ne anunțați.

1. Transportul va fi amenajat în termen de 2-7 businiss zile de la primirea de plată de la www.videoprint.ro.

2. Numărul de urmărire va fi actualizat la sistemul de îndată ce sunt disponibile, se poate duce cândva, atunci puteți urmări bunurile în sistem.

1. Satisfăcătoare dvs. și feedback-ul este motivația noastră, vă rugăm să lăsați 5 stele odată ce sunteți mulțumit cu produsele noastre.

2. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile, vă rugăm să nu deschideți un litigiu înainte de a contacta cu noi, va vom oferi o soluție bună.

3. Numai neutilizate și nedeteriorat, bunuri, cu condiția inițială poate fi calificată pentru o revenire.Cumparatorul este responsabil pentru taxa de returnare.

Etichete: centerpiec, lumânare aniversarea de aur, centrala oglindă, centrala de crăciun, acrilice centrala sta, lumânare 1-a aniversare, florale sta, lumanare cifra aniversare, zi lumânare aniversare, lumanari aniversare cu flacără

Utilizare Decor de nunta, aniversare, ceremonia, decor acasă
Numărul De Model acril-floare-stea
Tip Pătrat Rotund Oglindă Lumânare Placa
Numele Nunta oglindă
Dimensiune 24 cm, 30 cm diameter
Ocazie Ceremonia
De transport maritim zile De obicei 5-10 zile
Categorie Nunta decor masa centrala
culoare efect de oglindă
Funcția De potrivire flori artificiale
Material Acril
Ambalare 10 sau 15 buc/lot, ambalate în cutie de carton de export
Stil rustic, vintage
Transport Transport gratuit de la ușă la ușă
model NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare