De înaltă Definiție de Proiecție Suport de Telefon cu Ecran Mări Suport cu Difuzor Bluetooth 3D HD Ecranul Telefonului Lupa Amplificator

w52638

59.35lei

-18.75

78.10lei

-24 %

Produs nou

De înaltă Definiție de Proiecție Suport de Telefon cu Ecran Mări Suport cu Difuzor Bluetooth 3D HD Ecranul Telefonului Lupa PUO88

De REMARCAT: Accepta Dropshipping, iar noi vom FACE NU pune nici facturi, codurile QR, promotii sau nume de brand logo-ul în transport,Așa că Nu vă faceți griji,Doar-l cumpere, nu vom face nimic bine pentru tine, Avem garanția fiecare dispozitiv fi testat riguros inainte de a expediat, ASA ca toate produsele pot garanta 100% de înaltă calitate înainte trimis, Dacă nu , banii înapoi !!!Deci, nu vă faceți griji calitate.Cel mai mic pret , de Înaltă Calitate !!Pentru Cât De Curând !!!!Caracteristici:

1. Personale Cinema: Adoptă de înaltă definiție tehnologie optică, imaginea de pe ecranul telefonului mobil este extinsă, imaginea este clară, culoarea este luminos, acțiunea este puternică, și protecția împotriva radiațiilor.Zoom in pe smartphone-ul cu ecran de afișare pentru a face mai ușor pentru a viziona filmul videoclipuri sau știri de pe telefonul tău.

2. Robust și Ușor să se Adapteze: materialul este puternic și flexibil și este ușor răsucite.Dacă alegeți suportul de stil.Toate unghiurile de rotație permite să vă bucurați de orice unghi și pierde complet mâinile tale astfel încât să puteți sta confortabil pe pat sau canapea.

3. Cel mai bun de Vacanță Cadou la Alegere: Acest lucru va fi cel mai bun cadou de vacanță pentru prieteni și familie.Cadouri de la prieteni sau de familie cărora le place sa ma uit la filme, watch mobile 3D, filme cu mai multe efecte stereo; de asemenea, potrivit pentru persoanele în vârstă vizionarea de filme, citind, și știri.

4. În condiții de siguranță și de Mediu Prietenos: Ia de înaltă definiție pentru a mări optic tehnologie, astfel, nu blur, distorsiuni, și radiații.Acril material lentile, materialele folosite pentru acest produs sunt de mediu, miros-mai puțin.

5. Portable Home Cinema: design Ușor pot fi efectuate într-o pungă cu ușurință atunci când merge în aer liber.Un portabil și mini-cinema pentru familia ta sau în afara partidului, potrivit pentru interior, camping, călătorie, timp liber, etc.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți abatere minoră din cauza manuală de măsurare.

Caietul de sarcini:

Dimensiune ecran: 12v, 8in

Produs material: ABS shell + de înaltă definiție lentile acrilice

Mărire: de 3-5 ori (mărire este legat de dimensiunea ecranului de telefon)

Model de baterie: 1 baterie de produs (fără baterie)

Timp de încărcare: 2-3 ore

Potrivit pentru: toate telefoanele mobile

Distanța de vizualizare: cel mai bun distanța de 1,5-2 metri

Stilul 1:

1 x de Înaltă Definiție de Proiecție Telefon Suport

Stilul 2:

1 x de Înaltă Definiție Dispozitiv de Proiecție cu difuzor Bluetooth(fără suport)

Stil 3:

1 x de Înaltă Definiție de Proiecție Telefon Suport cu difuzor Bluetooth

Am expediat în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO).Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post.Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni).A se vedea mai jos pentru timpul de livrare colectare a datelor cantitative:

Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.videoprint.ro!Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi.Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!Vă rugăm să ne Mesaj de la 9:00am.la 18:00. (GMT+8) de luni până sâmbătă .Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China).Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).

Etichete: telefonul lupă de ecran de 12 inch, bluetooth led difuzor, receptor retro, onoare monstru, lampa de birou difuzor, telefon lupă de ecran de 20 de inch, crăciun proiector de film, ecranul telefonului lupa paisprezece inch, telefon fără fir, proiector ecran de sprijin

Material produs ABS shell + de înaltă definiție lentile acrilice
Incarcator No
Magnetic No
Material ABS
Features1 Imagini clare, pline de culoare, acțiune puternică, protecția împotriva radiațiilor
Un mod fix atela
Model De Baterie baterie de produs (fără baterie)
Potrivit pentru Toate telefoanele mobile
Nume De Brand Etmakit
Features2 Stabilitate ridicată și flexibilitate
Utilizarea birou
Compatibil Marca Universal
Dimensiune 12inch
Are Difuzor Da
Numărul De Model 211723
Features3 Portable Home Cinema
Timp De Încărcare 2-3 ore
Mărire De 3-5 ori
În Condiții De Siguranță Și De Mediu Prietenos Acril material lentile, 100% non-toxic, fara gust
Robust și Ușor să se Adapteze Materialul este puternic și flexibil și este ușor răsucite

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare