Iarna Thermal Fleece Hat Unisex Sport Funcționare, Ciclism, Drumeții Pălărie Fata Eșarfă Gât Mai Cald Protector Windproof Capac Balaclava

w5194

18.02lei

-5.98

24.00lei

-24 %

Produs nou

Caracteristică:

1 .Breatable Și Păstrați Uscat: Balaclava plasă materialul este moale și fără riduri,oferă o excelentă permeabilitate la aer,absoarbe transpirația și menține uscat.Acesta poate fi utilizat sub orice tip de casca sau sapca.

2. De Protecție solară Și de Protecție a Vântului: Cagulă de protecție solară masca este realizata din tesatura de înaltă calitate,confortabil și lumină.Este foarte eficient în furnizarea de protecție a feței împotriva vântului,praful,razele ultraviolete și insecte în timpul motociclete și alte sporturi.

3. Versatil Balaclava o Masca: Acest balaclava jumătate masca de fata poate fi purtat ca un cap de jambiere /pălării / cască, mască completă ,pălărie, deschide balaclava jumătate masca de fata , hanorac sau neck gaiter.De asemenea, poate fi folosit ca un prosop să treceți transpirații dacă un nod pe încheietura mâinii.

4. Final de Protecție: balaclava masca de fata este umanizat conceput cu UPF 60 împotriva majoritatea (95%-99%) razele UV și, de asemenea, împotriva vântului, prafului, razelor UV, smogul, poluarea, grădină, polen etc. Din tesatura moale si elastica face mai confortabil de purtat.

5. Utilizarea multifuncțională Și cel Mai bun Cadou: Oamenii folosesc cagule în aer liber, drumeții, alergare, cal, echitatie, pescuit, camping, motociclete, drumeții, alpinism; Foarte potrivit pentru femei,bărbați și copii; Acest lucru este cel mai bun cadou pentru cei dragi,prieteni și familie.

Caietul de sarcini:

Material:Fleece tesatura

Dimensiune:Unul Mărime

Culoare:Ca imagine arată

Capac Refuz 6,5 cm:6.5 cm

Sezon:Primavara,Vara,Toamna,Toamna,Iarna,pe tot parcursul Anului

Gen:Bărbați, Femei, Unisex

Tema:Sport

Ambalat:sac de Opp

Notă:

Datorită ecranului diferenta de culoare ar putea fi un pic diferit de ceea ce vă așteptați, vă rugăm lăsați-l

Ambalate includ:

1 x Bombardier Pălărie

Etichete: santic windproof capac, balaclava alb, capac p, balaclava masca, nike termică pălărie, balaclava tricot, oamenii windproof capac, șapcă de baseball pentru bărbați, termică pălărie tricotate, capac de frunze

Nume De Brand Aolikes
Gen BĂRBAȚI
Model Tip Solid
Material Fleece
Caracteristică Termică
Numărul De Model Sport Funcționare, Ciclism, Drumeții Thermal Fleece Hat
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare