Personalizați textul lasă Dragostea Să Crească cadou de Nunta Autocolante Sigilii Botanică pachet de semințe etichete de ziua copilului duș favoruri cadou autocolant

w40420

52.31lei

-7.12

59.43lei

-11 %

Produs nou

Aceste personalizate inițială și data autocolante sunt perfecte pentru etanșare sus invitatii de nunta sau adăugarea la nunta ta sau duș favoruri!Acestea sunt personalizate cu inițialele și data evenimentului.Alege de la Kraft, Alb!

2" diametru. {A}

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Cum de a Comanda ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

Puteți personaliza etichetele așa cum vă place!

Puteți amesteca și se potrivesc diferite culori într-un singur set.În acest caz, vă rugăm să selectați o culoare în timp ce plasarea comenzii, apoi se furnizează detalii suplimentare în secțiunea note sau în conversație cutie.

Vă rugăm să asigurați-vă că vă oferi toate informațiile în formatul furnizat de mai jos:

**Vă rugăm să includeți următoarele informații în Notele La Vânzător la plata:**

1. Pls alege cantitatea și dimensiunea dorită și lăsați numele sau de vârstă sau un scurt text în care vânzătorul notă, putem imprima orice limbă doriți.

2. Dacă nu știți cum să lase mesaje în vânzător notă, puteți plasa comanda direct și după efectuarea plății, trimiteți mesaje de la noi direct.

Simțiți-vă liber să mă lase să știu dacă sunteți de cumpărare în pachet ca oferim reduceri de cantitate.

Dragi prieteni,totul este în stoc.Dacă vă place, puteți plasa comanda direct și atunci când comanda, pls trimite-ne numele și sau de la data nasterii sau varsta sau data nuntii vrei la vânzător notă.Dacă doriți să personalizat alte diferite de text sau forma sau logo-ul, pls nu ezitați să ne contactați în primul rând și apoi vom da un link pentru a plasa comanda.Noi avem propria noastră fabrică astfel încât să putem proiecta orice stil sau culori de partid hârtie, acrilic sau hârtie de elemente pe care doriți.Dacă doriți pentru a proiecta alte stiluri, pls e-mail-ne.Mai multe stiluri, va rugam sa vizitati magazinul nostru:)

Etichete: Creativesugar, cadou pentru copil autocolant, verde, semințe de flori, masina autocolant drăguț înger, curcubeu autocolant, cerb dragoste tort fân, verde tiffany, flori de semănat, paste f autocolante, fericit îndrăgostiților zile

model NICI unul
Numărul De Model 00
Ocazie De Ziua mamei
Nume De Brand PARARTDIY
Material Carton

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare