Xiaomi mi casa mare mouse pad lemn de stejar, cereale, material impermeabil pentru Biroul de Jocuri Anti-alunecare Mouse-pad Calculator de birou laptop pad

w3675

57.76lei

-11.84

69.60lei

-17 %

Produs nou

Moale la atingere,fiecare click este natural.Plută naturală are o structură celulară care ține aerul în mouse pad.Dacă sunteți un expert în joc sau un cartograf,vă puteți simți natural luminozitate cu fiecare click de mouse.

Material Natural/3s temperatură constantă/pielea/antivegetative și rezistent la apa

Acoperă întregul desktop, mare pentru o experiență naturală.

Un birou curat va relaxa starea ta de spirit și de a îmbunătăți productivitatea.folosește 850* 420MM și 620*300MM în două dimensiuni,se pot satisface mai multe nevoi.Fie că este vorba de muncă sau de studiu,puteți avea un elegant și confortabil experiență.Naturale diferite de masă, să faci o treabă bună.

Nume produs:Fiul de stejar de Plută mouse pad(M/L) Material:plută Naturală Model:Soo-Z011-NA/SO0-Z012-NA Executie standard:Q/MLJ003-2018 Produs caietul de sarcini: M: 300*620*2.5 MM 1 bucată/pachet L: 420*850*2.55 MM 1 bucată/pachet *După deschiderea ambalajului, vă rugăm să roll-up mouse-ul padín direcția opusă pe ambalaj, apoi desfaceți-o să-l scoatem pentru utilizare normală.

Notă:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului.

2. Compara detaliu dimensiuni cu a ta, vă rugăm să permită o ușoară diferență datorită măsurare manual.

3. Acest lucru este Xiaomi lanț ecologic produs [ Nu orice LOGO-ul Xiaomi ], vă mulțumim pentru înțelegere!

Plută naturală mouse pad-mi Creez termostatic desktop.Atingeți naturale / ultra-fine de material temperatură constantă confort / antivegetative și rezistent la apa

Moale la atingere,fiecare click este natural.Plută naturală are o structură celulară care ține aerul în mouse pad.Dacă sunteți un expert în joc sau un cartograf,vă puteți simți natural luminozitate cu fiecare click de mouse.

Material Natural/3s temperatură constantă/pielea/antivegetative și rezistent la apa

Desktop-ul nu va mai fi la fel din nou Acoperă întregul desktop, mare pentru o experiență naturală.Un birou curat va relaxa starea ta de spirit și de a îmbunătăți productivitatea.folosește 850* 420MM și 620*300MM în două dimensiuni,se pot satisface mai multe nevoi.Fie că este vorba de muncă sau de studiu,puteți avea un elegant și confortabil experiență.Naturale diferite de masă, să faci o treabă bună.

Temperatură constantă experiență,Să se Încălzească încheietura mâinii 37°C. Atât locul de muncă și de studiu nevoie cald companiei.Natural, moale, fără un termostat capacitatea,puteți bloca cu ușurință temperatura corpului.În momentul în care brațul atinge mouse-pad.se simte la fel de cald ca pielea ta.La locul cel mai apropiat de tine, te-a primit cu grijă.

Inovarea este numai pentru o experiență mai bună.Rezistent la pete si rezistent la apa,mai convenabil de curățare.Structura specială a celulei pluta, face mai neted rezistent la uzura,rezistent la pete,rezistent la apă.Ne asigura mouse pad de performanță,dar, de asemenea păstrat caracteristicile de plută naturală.

16 procese,de a Crea precisă și netedă experiență.în scopul de a urmări mai lin și mai precisă experiență de operare.După doi ani de tehnic raport, prin 16 procese pentru a crea ultra-fine de plută pulbere.Meci antiderapante curs de bază de spate, straturi care UTILIZEAZĂ 2,5 mm numai, să plută au tactilitate care se poate compara cu saltea de concurs nivel mouse-ul.

Stejar Natural din Portugalia,Cunosc tehnologia de aici.Vin din stejar natural de pădure din portugheză altitudine de 1800 de metri deasupra nivelului mării, în 9 ani a colecta într-o reîncarnare,a adus nenumărate naturale și sănătoase plută, vom combina plută și științei și tehnicii contemporane, să initial grosier plută avut rafinat tactilitate.Face pluta au o infinitate de posibilități,le face posibile devenit o realitate...

180°Cot,Face stejar natural mai durabil.Se aplică de brand-noua tehnologie brevet, se adaugă bumbac pentru a fi capabil să suporte sau să îndure în cork fata material îndoiți un strat, păstrând în același timp natural lemnos parfum naturale,să plută naturală are o rezistență plastic produs pentru a fi capabil să suporte sau să îndure să se aplece un sex, se poate realiza în mod repetat de mai multe ori reallynot fractură.Dacă este un 180 poate fi pliat în jumătate plin sau curl, trebuie doar să se rostogolească peste și după presă direcția opusă poate restabili aspectul original.

Etichete: mat mouse-ul, caz sapa 10, joc mouse-pad, mi xiomi, 3 xaomi, extra mouse de gaming, benzi desenate mouse pad, mi 10 t pro xiaomi, ambarcațiuni din lemn, joc laptop

Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Orientarea Mâinii Chiar
Putere Tip Baterie
Pachet Da
Timp pentru a pieței Jan-10
Stil Degetul
Numărul de Butoane 1
Nume De Brand Xiaomi
Tip Cu fir
DPI ≤ 800
Greutate brută 300g
Numărul De Model Xiaomi Mouse Pad
Numărul de Role 1
Tip De Interfață USB
Modul De Funcționare Trackball-ul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare