Centrala Temperatură Constantă UYUE 946C Placă Fierbinte Incalzeste LCD Digital de Preîncălzire Stație Pentru PCB SMD Electronice Placă Fierbinte

w3541

124.48lei

-13.83

138.31lei

-9 %

Produs nou

Centrala Temperatură Constantă UYUE 946C Placă Fierbinte Incalzeste LCD Digital de Preîncălzire Stație Pentru PCB SMD Electronice Placă Fierbinte

Caracteristici:

●CPU controlează temperatura cu precizie și în mod constant. ●Bobina de încălzire este ușor de instalat. ●Setarea temperaturii oferă două moduri: normal stabilirea și stabilirea, în timp util. ●Afișare a temperaturii este intuitiv și precis. ●Cu senzor automat de funcția de detectare.De înaltă calitate, placa de aliaj de aluminiu, eficiență termică ridicată, temperatură uniformă.

General de setare a temperaturii:

Apăsați tasta * pentru mai mult de 1 secundă pentru a intra în modul de setare a temperaturii, și apoi apăsați tasta * pentru a comuta numărul de cifre de valoarea temperaturii să fie stabilite, și setați-o prin încălzire sau răcire cheie.

Caietul de sarcini:

Putere: 850W 220/110V AC

Interval de temperatură:100~350 de grade,±1 grad

De afișare a temperaturii:3bites(afișare:1 grad)

Constanta lent stabilitate:1.5 grade

Notă:

1, unitățile de încălzire plasate platforma de lucru, blaturi ar trebui să fie netede, materialul trebuie să fie rezistent la căldură.

2, în cursul activității lor, consiliului și în jurul valorii de foarte fierbinte, să fie atent pentru a proteja împotriva arde, arde!

3, obiectului încălzit la siguranță, temperaturile ridicate pot deteriora elementele de încălzire.

4, care interzice utilizarea de încălzire în placă în imediata apropiere a inflamabile și combustibile materiale.

5, pentru a muta sau atingeți aparatul, amintiți-vă pentru a opri puterea de a fi încălzit placa este complet răcit la temperatura camerei.

6, masina este o temperatură ridicată, produse electrice, amintiți-vă să taie puterea, dacă nu utilizați aparatul pentru a evita pericolul și de accidente.

7, în scopul de a prelungi durata de viață a elementului de încălzire și aparatul este interzisă la temperaturi ridicate (300 °c de mai sus) continuă utilizarea pe termen lung a mașinii, în condiții normale, aparatul nu trebuie să fie mai mult de opt ore de lucru continuu timp.

Etichete: tabelul de sudură în puncte, 3 ender, pentru hilda, fier de lipire ts100, newacalox lipire, logo-ul deko, 128x128, ender 5 plus upgrade, dremel set, consiliul de stm32

Dimensiuni 30*25*18mm
Putere De Ieșire 600W
Certificare NICI unul
Temperatura De Ieșire 40---380
Intrare Voltagle 220V
Numărul De Model UYUE-946C
Temperatura De Stabilitate Stabilitate
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare