24V 550W Electrica Mini Ferăstrău cu Lanț pentru a tăia Lemne de Logare Văzut Baterie Reîncărcabilă Litiu Tăiere Drujba Garden Instrument pentru prelucrarea Lemnului

w3310

144.33lei

-96.25

240.58lei

-40 %

Produs nou

Culoare: verde/rosu/negru

Lanțul de viteza: 5M/S

Material: ABS+metal

Plug tip: marea BRITANIE/SUA

Caracteristici:

Built-in baterie reîncărcabilă vă permite să încărcați-l pentru utilizare fără conectare de putere, face munca mai convenabil.

Speciale placă de ghidare și oțel de tungsten mingea nu necesită nici lubrifiate, ceea ce reduce de operare al mașinii de asistență și oferă mașinii o durată de viață mai lungă.

Ergonomie design: formă de mâner de prindere mai ușor, oferă o mai mare siguranță și eficiență , de asemenea, viteza este reglabilă prin apăsarea comutatorului de pe mâner.

Ușor de instalat și de utilizat: Doar să ia câteva măsuri pentru a termina instalarea.În primul rând, instalați lanțul în farfurie, apoi reglați ferăstrău ideal etanșeitate de cheie, și apoi strângeți șurubul pentru a termina instalarea.

Protecție la supraîncălzire: continuă pe termen Lung poate declanșa supraîncălzit de protecție a motorului.Vă rugăm să așteptați pentru temperatura motorului să scadă înainte de a continua să-l folosească pentru a proteja durata de viață a ferăstrăului cu lanț.

De înaltă eficiență : nevoie de Doar 10 secunde pentru a tăia un lemn într-un diametru de 15 cm.Acest ferăstrău electric este foarte potrivit pentru tăierea lemnului, ramuri de copaci tăiere, grădinărit, un mare ajutor pentru orice slujbă de grădinărit.

Etichete: drujba mini, dat unelte de grădinărit, baterie worx, ferăstrău lemn, balcon instrument de gradina, Văzut, drujba cu acumulator, crema congelator, electr văzut, drujba gasolin

Origine NC(de Origine)
Cerere Lemn De Văzut
Nume De Brand NoEnName_Null
Sursa De Alimentare DC
Tensiune Nominală 220V
Certificare CE
Utilizare DIY acasă
Văzut De Tip ferăstrău cu lanț
Numărul De Model Acumulator Ferăstrău Cu Lanț Electric
Puterea Nominală De Intrare 1000W

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare