UE/SUA Plug 30000 RPM Electrice Portabile de Unghii Mașină de Găurit Reîncărcabilă, fără Fir Set de Pedichiura Manichiura Pentru Nai Artl Echipamente

w31690

190.83lei

-89.81

280.64lei

-32 %

Produs nou

Un ideal de umplere instrument set pentru decorarea unghiilor!Este un profesionist și convenabil de produse cu dublă direcție tehnicieni de unghii, de siguranță izolare mișcare, slefuire cap de biți și un sistem flexibil de mana.Puteți regla viteza în mod liber prin glisarea butonului de pe gazdă cu o transmisie manuală.Dimensiuni compacte, greutate redusă și performanță stabilă decide că aceasta este o trebuie să aibă instrument atât pentru uz profesional în salon și începător utiliza la domiciliu!

Caracteristici:

1. Baterie reîncărcabilă: După aproximativ 2,5 ore acuzat, unghii burghiu poate utiliza fără conectarea la priză și durează 8 ore timpul de funcționare.

2. Rapid: de Mare putere, la foc mic și zgomot redus, cu o mare și reglabilă RPM(0-30000 RPM), care pot lucra fără probleme și rapid.

3. Portabil: Cu dimensiuni compacte si greutate redusa, poate fi ușor de instalat și de dezasamblare, puteți să-l atârna pe curea, talie, de asemenea, pot fi ambalate în sac de călătorie, care este convenabil pentru a transporta cu tine.

4. În condiții de siguranță: pix Burghiu cu o căldură disipative structura, oferă o utilizare lungă perioadă de timp și prindere confortabilă.

5. Ușor de utilizat: are un comutator manual care poate fi controlat pentru a porni / opri rotirea, și F-Înainte și R-Reverse butoane pentru a schimba direcția.

6. Multi-scop: Acesta este dotat cu 6 benzi de șlefuire și 6 de unghii burghie, care poate lucra foarte bine pe ambele unghiilor naturale și artificiale pentru sculptură, polizare, gravură, mucegai de rectificat, de șlefuit, și așa mai departe, și, de asemenea, perfect pentru animale de companie de unghii șlefuire.

7. Este ideal atât pentru uz profesional în salon și începător utiliza la domiciliu, oferindu-va o placuta manichiura sau pedichiura experiență.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Unghii Mașină De Găurit

Material: ABS, Metal

Optional Culoare: Alb, Roz

Optional Plug: UE Plug, Plug SUA

Tensiune de alimentare: 100-240V

Rotație: 30000 rpm

Putere: 30W

Plină De Încărcare: 2.5 Ore

Timp De Lucru: 8 Ore

Capacitate baterie: 2600mAH

Baterie Display: Roșu (De Încărcare), Verde (De Lucru)

Mașină Principal Dimensiune: Aprox. 15.5 x 7.5 x 3.4 cm / 6.1 x 2.9 x 1.3 inch

Pen Lungime: Aprox. 14 cm / 5.5 inch

Greutate Pachet: Aprox. 700 g / 24.7 oz

Notă:

1. Rândul său, de mașină când se schimbă depunerea capete.

2. Opriți atunci când nu îl utilizați.Depozitați într-un loc uscat.

1 * Mașină Principal

1 * Masina De Gaurit Pen

6 * De Șlefuit Cu Bandă

6 * Schimbătoare De Unghii Burghie

1 * Piesa De Mana Ceașcă Titularul

1 * Adaptor

1 * Manual de utilizare

Etichete: folie de unghii de foraj, manichiura rpm, piese de unghii de foraj, 40000 rpm, burghiu de unghii profesionale, m4 aqua, pana unghii burghiu, rbx, unghii rpm, fz6n

Tip De Element Manichiură Electrice De Gaurit Si Accesorii
Încărcarea Completă A Bateriei 2,5 ore
Baterie de afișare Roșu (De Încărcare), Verde (De Lucru)
Culoare Opțional
Optional Plug UE Plug, Plug SUA
Putere 30w
Material ABS, Metal
Rotație
Origine NC(de Origine)
Dimensiune Nail Drill Machine
Timpul de lucru 8 Ore
Numărul De Model Fără Fir Manichiura Pedichiura Mașină
Tensiune 100-240V
Capacitatea bateriei 2600mah

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare