Noua Masina RC Sări în Mașină Jucării Control de la Distanță Sărituri Sări Mini Masini de Jucarie de Rotație a CONDUS Lumina de Noapte de Radio Controlate Robot Masina cadou

w2998

107.80lei

-107.8

215.60lei

-50 %

Produs nou

Bine ati venit la magazinul nostru!

Aduce fericire și siguranță este magazinul nostru de servicii scop, vă doresc un fericit cumpărături!

Descrieri de elemente: -numele Elementului: control de la Distanță viguros masina -Culoare: Rosu/Alb/Verde -metoda de Încărcare: încărcare USB -timp de Incarcare: aproximativ 50 de minute -timp de Zbor: aproximativ 20 de minute -distanta de Control: aproximativ 30-40m -Masina baterie: 3.7 V 250mAh acumulator lipo -Transmițător baterie: 2 x baterie AAA ( nu sunt incluse ) Pachetul Include: 1 x Sări Auto 1 x USB Cablu de Încărcare 1 x Manual de Produse 1 x Telecomanda

Utilizarea produsului și funcția: suna bine pentru cursa de masini cu copiii dumneavoastră sau să le joace jocuri de curse cu partenerii lor.Acest sărituri masina nu este doar o jucărie, dar, de asemenea, un instrument care promovează joc în aer liber și lipirea de familie.Super tehnologia de ultimă generație permite să fie mai precisă decât orice alt RC jucărie masini de direcție.Forme interesante, roți flexibile și de înaltă performanță de viteză atrage o mulțime de copii și adulți.Se invarte 90 și 180 de grade în mai puțin de o secundă, 360 de grade de rotație și sare 70cm ridicat în aer.În plus, funcțiile normale, cum ar fi la dreapta și la stânga, du-te înainte și înapoi sunt aplicabile la fel de bine 1. Înainte și înapoi, de 360 de grade de rotație și de 70cm înălțime sărituri. 2. Cu flexibil anvelope, pot fi extinse și retractată în mod liber . 3. Fi capabil să meargă în poziție verticală. 4. Cu shockproof, fără restricții de spațiu . 5. Poate face transformarea rapidă și rotirea acțiuni, aduce mai mult entuziasm . 6. LED lumini de noapte, Muzica de joc. 7. Materiale de înaltă calitate, aspect atractiv.Operație simplă, ușor de controlat . 8. Apăsați pe roți pentru a face masina mai restrânsă și se întind pe roți pentru a face masina mai mare, puteți să-l în diferite forme.Utilizați tutorial: Porniți switch de a sări în mașină și de control de la distanță.Loc saritura mașina pe un teren plat.transforma normale-lumina de sclipitoare.Dacă saritura masina canrsquot transforma într-o direcție,pentru a regla stanga-dreapta direct butonul,și sări în mașina poate rula în direct-direcție.Enure mașina folosită după ce este încărcată complet. (Este încărcat cu fir USB.Vă rugăm să opriți sări în mașină de încărcare Și de încărcare-lumina se va stinge după bateriile sunt complet încărcate.)

Notă:

1. Din cauza la alt Monitor,Și unghiul de fotografiere și de lumină, nu poate fi aberație cromatică.Vă rugăm să înțelegeți amabilitate.

2.Datorită măsurare manual de dimensiune, pot exista erori în 1-4cm.Vă rugăm să înțelegeți amabilitate.

3. Din cauza timp de transport maritim, precum Și alte incertitudini în transport,elementul poate deteriora în tranzit, în cazul în care elementul deteriorat, vă rugăm să ne contactați în primul rând, imediat înainte de a părăsi feedback-ul, vă mulțumim pentru înțelegere

4. Prieten în Rusia trebuie să furnizeze numele complet al destinatarului, atunci când completați adresa de livrare de informații.Vă mulțumesc!

1. Faceți clic pe magazin.Magazin de activități nu se pierd, devin un magazin interesate pot obține o mulțime de cupoane și diverse promoții, cumpara produse au o șansă de a obține misterul cadou trimis de la magazin!

2. Sprijin en-gros.În cazul în care cantitatea este mare, puteți să contactați serviciul clienți pentru a alege un mai favorabile metoda de transport pentru tine, și puteți obține prețuri mai avantajoase în intervalul admisibil.

3. Suport Picătură De Transport Maritim.Bine ați venit mai mulți prieteni pentru a promova produse de calitate de acest magazin de la mai multe persoane!

4.Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.

Despre Transport

1. Pachetul dvs. va fi în mod normal, emis în termen de 3 zile.Dacă există un număr mare de comenzi generate în timpul platformei promovarea pe scară largă, de asemenea, vom lucra ore suplimentare pentru a trimite un pachet.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp pentru a trimite mesajul în interiorul stației.

2. de plată, de verificare de succes După, Vom procesa comanda dumneavoastră în cel mai util mod.

3. Magazinul are o varietate de metode de transport,vă Rugăm să alegeți metoda de livrare ai nevoie la momentul achiziției, în cele mai multe țări transport gratuit. (Puteți verifica pachetul prin "17track" atunci când pachetul este trimis)

4. Am doar nava a confirmat pentru adresa, Pls verifica adresa dvs. trebuie să se potrivească cu adresa destinatarului.

Etichete: minim masina rc, rc, camion rc, kit radio, Jump Starter, corpul masini rc 110, masina mini rc, mini masina de jucărie, 18 hpi, led submersibile vaza

Garanție 30 de Zile
Avertizare NICI unul
Pachetul Include Cablu USB
Modul Controler MODE2
Ampatament Lumini LED-uri colorate masini
Caracteristici Control De La Distanță
Timp De Zbor aproximativ 20 de minute
Piesa De Anvelope de mers pe jos în poziție verticală DIY folder masina
Clapetei de accelerație servo Masina cu shockproof
Tip Masina
Cuplu Masina RC
Dimensiuni Așa cum se arată
Putere 3.7 V / 250mAh
Tensiune De Încărcare 3.7 V
Material Plastic
Control De La Distanță Da
Distanța De La Distanță 30-40M
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Numărul De Model de înaltă calitate, masina rc
Servo directie Control De La Distanță Sări În Mașină
Design Masini
Canale De Control 4 Canale
Scara 1
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare