Val Femei Top Sexy Tanc T-Shirt "nu-mi Pasă" Alb & Lila cu Maneci Lungi de Vară 2020 spring Fashion Bluza

w28718

63.05lei

-140.35

203.40lei

-69 %

Produs nou

DESPRE VAL

VAL este un turc contemporan brand de îmbrăcăminte cu streetwear.Ea se bazează în Istanbul, Turcia.Cu motto-ul 'Wild & Tare' VAL își propune să lăsați femeile să fie neutru din ceea ce le poartă și exprime atitudinea lor prin îmbrăcăminte.Ne-am permite tuturor celor care nu vor să se piardă în mulțime pentru a descoperi adevăratul lor sine.

Brand-ul nostru ofera produse de îmbrăcăminte, cum ar fi topuri, fundul, Festa și accesorii.Noastre ciudate, excentrice și estetice modele sunt un amestec de iconic tendințele din anii ' 90 și cele mai recente tendințe de moda.Val oferi fiecarui client cu cele mai bune haine de calitate și minunată experiență de cumpărături online.Multe dintre produsele noastre sunt accesibile și adecvate pentru toată lumea care doresc să arate spirit tânăr off.Purtați-l în propriul dvs. mod creativ, și atunci când te uiți cel mai bun, încrederea și echilibrul tău va, de asemenea, să strălucească prin.Vom continua să vă ofere noi produse.

Pentru a vedea toate cele mai recente noastre de picături vizitați link-ul de mai jos!

Cele Mai Recomandate Produse

Dacă ai fața de culoare care pot fi luați în considerare greșeala noastră greșită (dimensiune, culoare, produs etc.) Puteți deschide cu ușurință a litigiilor și de a lua dvs. de rambursare înapoi.De asemenea, puteți să ne contactați!

Elementele vor fi nava de Cainiao.Se va lua 7-21 zile de la expediere zi.Cainiao complet integrat cu www.videoprint.ro, vânzătorii și cumpărătorii pot afla direct de la www.videoprint.ro ordinul de urmărire secțiune.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru alți clienți.

Etichete: formal bluza femei 2020, femei de moda, camasa lila, top, carburator cbr, picioarele coaja, top femei, diamant broderie lila, hot sexy femei foto, bluza fata

Nume De Brand VAL
Gen FEMEI
Material Bumbac
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Origine TR(Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare