Profesionale Recorder de Voce Digital Pen Activat o Sunet Dictafon Înregistrare MP3 Player ligent de Reducere a Zgomotului

w27387

139.49lei

-44.05

183.54lei

-24 %

Produs nou

1.[Combinația de taste Funcționare și Codul de Blocare Design]Cea mai mare culminant al voice recorder este unic Taste Funcționare și codul de design de blocare, puteți seta o parola formată din patru cifre pentru a preveni fișierele de înregistrare scurs, pentru a ajunge la scopul de a proteja intimitatea.Taste de Operare face este ușor de utilizat.

2.[Dublu Microfoane]Dublu microfoane poate înregistra pe distanțe lungi de înregistrare din direcții diferite, până la 40 de metri, dar, de asemenea, să se asigure că înregistrarea clar, potrivit pentru o varietate de ocazii.Recorder de voce surprinde fiecare notă până la 1536KBPs, oferindu-vă de cristal clar de înregistrare de ieșire.Perfect pentru prelegeri, cursuri, școală, întâlnire, modelului sfaturi, interviuri.

3.[ligent Reducere Zgomot]voice recorder nu are doar sunet de înaltă definiție calitate, dar, de asemenea, are funcția de reducere a zgomotului, permițându-vă pentru a înregistra înregistrări clare in medii zgomotoase.Vine cu 2 ultra-sensibile omnidirectional microfoane dinamice de reducere a zgomotului.

4.[Înregistrare de telefon]Suport pentru high-definition de înregistrare de telefon, mai cuprinzătoare capabilități de înregistrare.Când utilizați telefonul, înregistra o conversație Importantă de informații este imediat înregistrată, nu uita, mai convenabil.Conexiunea este simplu și convenabil, operațiunea specifică, vă rugăm să consultați ghidul utilizatorului, o, cablul furnizat pentru a conecta reportofonul și telefon (nu include adaptorul).

5.[Superior de Stocare și înregistrare quality1536KBPs] Built-in baterie reîncărcabilă, o singură încărcare completă ar putea înregistra în mod continuu de 11 ore. / [Superior de Stocare și înregistrare quality1536KBPs]32G Memorie o recorder, poate stoca până la 560 de ore de înregistrări de fișiere (când este setat normal calitatea de înregistrare ); Built-in baterie reîncărcabilă, o singură încărcare completă ar putea înregistra în mod continuu de 11 ore.

Tip:16GB/32GB

Culoare: negru

Material: metal

Dimensiuni: 10.8*4.3*1.2 cm

Conținutul Pachetului:

1 * recorder de Voce

1 * Căști

1 * cablu USB de încărcare

1 * manual de Utilizare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: camera mixer, mac înregistrator de sunet, magnetofon de studio, recorder de voce de înregistrare de voce activat, reportofon pix malaezia, mini spy recorder de sunet, activat de voce recorder de voce digital, jurnelist reportofon pix, înregistrator de memorie iphone, înregistrare audio

Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul
Temperatura De Operare 0-40 grade Celsius
Mass-media de stocare Memorie Flash Embedded
Echilibrat Da
Memorie Externă Da
Nume De Brand ZGPAX
Microfon Într-directional microfon dual
Redare Formate după cum este descris
Pachet Da
Frecvența 20-20Khz
Înregistrare Audio Format mp3
Cu Difuzoare Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare