NOUL Golf Amice WTX+ Golf GPS Inteligent Telemetru Ceas

w26192

752.36lei

Produs nou

Cumpărătorii trebuie să citească: Unii clienți raport că ei află că nu se poate folosi de ceas după achiziționare.Inainte de a cumpara un ceas, vă rugăm să intrați pe site-ul oficial (www.golfbuddy.com) pentru a citi cu atenție pentru a verifica harta teren de golf din tara ta!Inainte de a cumpara, va vom contacta cumpărătorul, cât mai curând posibil, pentru a se asigura că cumpărătorii în fiecare țară le poate utiliza în mod normal , nu oferim tutoriale.Ceea ce privește serviciile post-vânzare: masina am trimis-este într-adevăr bun pentru uz normal!Puteți link-ul de pe telefonul mobil APP, dacă o rambursare apare după vânzare, restituirea de transport vor fi suportate de către cumpărător!Noul Golf Amice WTX + Golf GPS Inteligent Telemetru Ceas Conține multe funcții; Simplu și rapid touch interfață de utilizator Golf Amice smartphone app cu cele mai recente informații curs și de notificare de sincronizare Peste 38.000 de cursuri sunt pre-încărcate în întreaga lume și actualizări gratuite sunt furnizate Automat de cursuri și întreținute de recunoaștere Distanță și pericol pentru față, de mijloc și din spate a verde se Conforma cu R&A standardelor, permițându handicap și jocul de turneu să fie legal Interschimbabile extranet Gaura layout vedere la poziția curentă Activitatea de urmărire Reîncărcabilă litiu-ion poate fi folosit timp de 8 ore în modul GPS Pachetul include

1X Ceas Golf WTX

1X manual

1X bază de încărcare + cablu de date de transport

1. Globale de transport (cu excepția pentru anumite țări/regiuni).De obicei, este nevoie de 15-35 zile lucrătoare pentru a ajunge (nu vom livra la sfârșit de săptămână sau de sărbătorile naționale).

2. Elementele vor fi, de obicei, expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este eliminat (cu excepția sărbătorilor legale).

3. Impozitele și taxele vamale nu sunt incluse în prețul de mărfuri sau de mărfuri.Aceste costuri sunt suportate de către cumpărător.

4. Vă rugăm să completați numele complet al destinatarului, primind adresa și informațiile de contact.

Garanție

1. Dacă doriți să returnați produsul pentru reparații/înlocuire/rambursare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

2. Toate produsele returnate trebuie să utilizați ambalajul original, te rugăm să ne oferi numărul de urmărire de transport maritim de returnat.

3. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția, vă rugăm să ne contactați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

4. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 DSR.Suntem onești și responsabili vânzător.

Produse de înaltă calitate, preț rezonabil, servicii excelente clientilor si un credit de încredere în picioare este tenet noastre.

Dacă aveți orice problemă, vom face toate eforturile să-l rezolve.

Vrem cu adevărat să facă ai noștri de viață client.

Sper sa pot avea o experiență plăcută la cumpărături în relațiile cu noi.

Etichete: magellan gps modele, pusca cu aer comprimat sling, gp tracker, golf ceas cu gps, ceas inteligent, range finder golf ft, tracker gps cu display, ceas de golf, sper ceas, clubul de golf hibrid

Tip De Produs TFT
Certificare CE
Origine KR(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare