Simulare de Dimensiuni Mari animale Sălbatice Animale Girafa Figura Jucărie Animale Model Solid din PVC Actiune si Cifre de Jucării jucarii pentru Copii Colectie

w23967

10.17lei

-10.17

20.34lei

-50 %

Produs nou

Simulare de Dimensiuni Mari animale Sălbatice Animale Girafa Figura Jucărie Animale Model Solid din PVC Actiune si Cifre de Jucării jucarii pentru Copii Colecție Caietul de sarcini: Material:pvc Dimensiuni:verifica poza Culoare:ca imagine arată Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Multumesc

Cumpărătorii Internaționale Notă:

1,Expert pachetului: să taie în jos prețul, cele mai multe dintre jucăriile vor fi ambalate fără cutie de original, de cele mai multe jucarii din magazinul nostru va fi trimis cu export pachetul standard,care ar putea beneficia cumpărătorii noștri în mod direct.

2,taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

3. Oferim transport gratuit prin China post air mail : în General, livrare la USA durează aproximativ 20-30 de zile.

4. Livrare în Canada , AUSTRALIA, marea BRITANIE, și alte țări Europene durează aproximativ între 15 și 39 de zile.

5. Dacă ai nevoie de un element foarte urgent, vă rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim.Vom calcula exprima costul de transport maritim pentru tine.Expres transport nevoie de aproximativ 3-7 zile pentru a ajunge.

6. Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom verifica-l pentru tine, cu oficiul poștal și vamale.

7. Pentru că, uneori, aceasta va fi amânată pentru trafic sau de zbor.Vă rugăm să nu deschideți disputa la noi.Ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau rambursare pentru orice obiect pierdut.

Plata:

1. Există mai multe metode de plată disponibile pe www.videoprint.ro .Alegeți o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de www.videoprint.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

Toate plățile trebuie să fie terminat în termen de 3 zile, în caz contrar va rezulta într-o neplătite memento.

2. Taxe de Import, impozite sau taxe nu sunt incluse în costul de a plăti pentru a ne.

Politica De Retur:

Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Feedback-ul:

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Multumesc.

Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru înainte de e-mail cu problema ta la noi.Noi va putem ajuta pentru a rezolva problema.Toate problemele pot fi rezolvate.Multumesc din nou!

Etichete: animale bosco cifre, Animale Sălbatice, figura de acțiune anime criminal, acțiune figur, figura anime sta, super acțiune figura anime, deadpool pikachu, figura de acțiune anime celebru, figura de acțiune anime original, omul sălbatic cifre

Marionete De Tip Model
Nume De Brand criswisd
Numărul De Model ALM4074-M4076
Scara 1/12
starea În Stoc
Dimensiune 18cm
Tip De Element Model
Pachet Sac de Opp
Stiluri Girafa de acțiune figura
Avertizare nu pentru copii sub 3f de ani
Ambalaj Original No
Versiune Tip Versiune Remasterizata
Soldat Accesorii Soldat Produs Finit
Material PVC
Gen Unisex
Tema Animale
Mărfuri Atribut Produse Finite
Control De La Distanță No
Dimensiuni 18CM Inaltime
Intervalul De Vârstă > 3 ani
De Animație Sursa Vest Animiation
Finalizarea Gradul Produse Finite
Mfg Număr De Serie Model

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare