Escap-dovada de Companie Pisica Ham Lesa Set Reglabil Bowknot Hamuri Duce Pentru Câini de talie Mică Pisici Stil Japonez Accesorii pentru animale de Companie

w22805

17.94lei

-5.65

23.59lei

-23 %

Produs nou

Escap-dovada de Companie Pisica Ham Lesa Set Reglabil Bowknot Hamuri Duce Pentru Câini de talie Mică Pisici Stil Japonez Accesorii pentru animale de Companie

Descriere:

Aspectul rafinat Design---ham adoptă floare de imprimare model, și cu decorative bowknot, care este fashional și frumos, face animalele de companie mai mult în evidență.

Reglabil de Proiectare---ham adoptă reglabil de proiectare, piept și gât este reglabil, care este potrivit pentru animale de companie de diferite dimensiuni și confortabil pentru animale de companie pentru a purta.

Cu Cataramă & Agățat Cârlig---cablaj cu cataramă și agățat de cârlig, care este convenabil pentru a cârlig de tracțiune frânghie.

Păstrați animalele de Companie în condiții de Siguranță---hamul potrivit pentru utilizarea atunci când mersul pe jos, alergatul, jogging sau drumeții, pentru a preveni cainele de la evadarea sau crashing de pietoni.

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți o mică diferență din cauza manuală de măsurare .

2.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumim pentru înțelegere și vă doresc un cumpărături fericit!

Etichete: yorkie catelus accesorii, pisica accesorii scool, legăturile animale de companie, pisica de sex masculin cablajului, lesă câine lesa, lepim, barbi tricou, distracție pentru animale de companie cablajului, câine, pește duce

Costum Pisoi,Catelus
Dimensiune S,M
Caracteristică Separatiste
Produse Pentru Animale De Companie Cat Curea De Piept
Decor Bowknot
Tip pisici
Consumabile Pentru Animale De Companie Cat Vesta Ham Si Lesa Set
Origine NC(de Origine)
culoare Roz Albastru Rosu Galben
Este Dispozitiv Inteligent No
Material poliester nylon

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare