Veidoorn 1 BUC Baschet HEX Căptușit de Compresie Picior Maneca Baschet Genunchi Pad

w193053

23.02lei

Produs nou

DIMENSIUNE: vă Rugăm să folosiți dimensiunea diagramă enumerate în imagini.Aveți nevoie pentru a măsura genunchi dimensiune, folosind bandă flexibilă/string.

HEX GENUNCHI MÂNECI: Hex / Fagure de miere căptușit genunchi mâneci sunt foarte flexibile și proiectate pentru maxim de sprijin, de stabilitate și de compresie.

Mare pentru toate sporturile

MATERIAL: de Înaltă calitate, moale și elastic tesatura de poliester și spumă de polietilenă.

De PREVENIRE a PREJUDICIULUI: genunchiere ajuta la reducerea presiunii și proteja genunchiul zona de impact și șoc.

NU HASSLE de a se ÎNTOARCE ȘI de GARANȚIE: mai Puțin de sudoare și mai ventilație este egal cu nici un rău mirositoare maneca, mai puțin spala,

astfel, de durată mai lungă maneca.Doar pentru acum.Dacă nu ești mulțumit cu ea și doar să se întoarcă, și vă vom returna fiecare penny (sau înlocuiți-l, dacă există o problemă).

ATENȚIE: nu utilizați atunci când pielea are rană sau tăietură!Vă rugăm să alegeți cu atenție produsul care conțin silicon sau cauciuc material atunci când

susceptibilitatea la inflamarea pielii sau care au pielea sensibila.De alergii sau alte simptome se întâmplă,opriți-l folosească.

Transport la nivel mondial, cu excepția unor zonă specială.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.Am expediat doar la comanda confirmată adresa.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și exclude weekend și de vacanță.Timp de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.Dacă nu ați primit elementul în timp promis,vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și răspuns de la tine cât mai curând posibil.Nostru închisoare este satisfactia clientului.Datorită statutului de stoc și diferențele de timp,vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE .NU există EXCEPȚII .Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare,specifice motiv pentru a reveni.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată ,la primit de la produs în starea inițială și pachet cu toate componentele și accesoriile incluse .DUPĂ ATÂT CUMPĂRĂTOR ȘI VÂNZĂTOR a anula tranzacția de la www.videoprint.ro.Sau s-ar putea alege pentru a avea un înlocuitor.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.

1.12 luni Manufacter de Garanție limitată pentru produsele defecte(excluzând elementele deteriorate și utilizat în mod abuziv după ce a primit).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2.Produs defect TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție(și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea ordr număr.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Nume de Brand:veidoorn

Aplicabile Oameni:Adult

Materia:leica,silicon,burete

Culoare:albastru, alb, negru

Calitate:bun

Dimensiune:dimensiune gratuit

Etichete: bretele genunchi, genunchi, genunchi rotula suport, genunchi garda de sprijin, compresa genunchi, Suport pentru genunchi, baschet po, piciorul pad, baschet genunchi pad, brace suport pentru genunchi

Varsta Adult
Nume De Brand VEIDOORN
Numărul De Model baschet genunchi protecție
Material leica,silicon,burete

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare