Etnice Boho Maro Moda Moderne, Geometrice Flanel Moale Podea Piciorul Mat Baie, Salon, Camera De Zi Decor Acasă Covor Covor Zonă

w192379

66.59lei

-16.64

83.23lei

-19 %

Produs nou

8134393180944926

2020 Etnice Boho Dungi Colorate Geometrică Neregulată Flanel Moale Covoraș Baie, Salon, Camera De Zi Decor Acasă Covor Covor Zonă O-344

Caracteristici: Fabricat din moale scurt tesatura flanel fata,moale si confortabil,nu este ușor pentru a ascunde murdăria,usor de intretinut .comprimat burete la mijloc pentru super-absorbția de apă,deși comprimat burete este mai subtire,e mai greu decât în mod normal burete(de calitate și de încredere,viață lungă) puncte de Plastic anti-alunecare de jos,avem mai multe culori diferite de jos,va vom trimite prin întâmplare,dar suprafața stil este exact ca și cum ați cumpărat.Siguranța vopsire și imprimare,nu pillong,nu colorfading.Dimensiuni personalizate sunt disponibile, dacă aveți nevoie de alte dimensiuni sau dimensiune mai mare(140x200cm,160x230cm sunt disponibile, precum și, dar, deoarece acestea sunt mult mai grele, taxa de transport va fi diferit în funcție de diferite țări),vă rugăm să ne e-mail, vă mulțumesc.Lumina camera cu acest modern mat.Elementul poate avea unele cute pentru că, de transport maritim,vă rugăm să-l spele și uscat,acesta va fi din nou plat.

Sfaturi Cald:

1. Din cauza diferitelor metode de măsurare, erori de 0-4cm sunt permise.

2. Din cauza la monitor de calculator sau indicator, de culoare mici erori sunt normale.

Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

3. Pentru transportul pe distanțe lungi probleme, covorul va plia un pic în loc de

Să-l rupe, acesta poate fi stors cu un obiect greu pentru câteva zile și poate fi restaurat,poate fi folosit în mod normal după utilizare.

4. Asigurați-vă că adresa, codul poștal și numărul de telefon sunt corecte.

Vă rugăm să permiteți un pic dimensiunea eroare din cauza manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate să te ... culoarea reală a elementului .

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2)Pls plătească pentru comanda in 3 zile, comanda va fi oprit automat dacă nu ați plăti după 20 de zile.

1)produsele Noastre sunt din China continentală.După plata de succes, ne va livra bunurile în termen de 5-7 zile lucratoare, marfa dumneavoastră va ajunge, de obicei, în 7 la 50 de zile lucrătoare.În cazuri rare, este de natură să întârzie care depinde de caracterul și trec cu viteza de țara dumneavoastră și de mărfuri.Atunci când mărfurile trimise, vom urmărească în mod activ de transport mărfuri de stat.

2) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

3) Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.

Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Tarifare:

După ce mărfurile au sosit în țara dumneavoastră, se pot produce anumite tarife în unele țări.Această parte a tarifului trebuie să fie plătite de tine .

Service post-vânzare:

Toate bunurile pe care le comercializam sunt inspectate în mod strict.Dacă ați găsit bunurile primite are probleme de calitate(non artificiale daune) în termen de 3 zile,vă Rugăm să ia fotografii și să contactați cu noi, ne vom schimba sau returna pentru tine.

Feedback-ul:

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

Etichete: boho covor, etnice covor, boho decor decor acasă, covor g, boho decor acasă, boho covor, masuta de cafea pentru living decorul camerei, decorative gresie covor, covor, Covor

Modurile de vânzare de vânzare cu amănuntul vinde
Stil Marea MEDITERANĂ
Numărul De Model O-344
Se Spală Stil Spălare De Mână
Forma Dreptunghi
Technics Masina De Facut
Design Alte
Nume De Brand QI JIE VIATA
Origine NC(de Origine)
Model Tip cu dungi
Utilizarea Acasă
Loc Salon
Decorare Stil Modern
Material 100% Poliester

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare