Inteligent Wifi Deschizator de Usi de Garaj eWeLink APLICAȚIE de Control pe 2 Canale Comutare Inteligentă DC 7-32V AC85-220V Lucra Cu Alexa Ecou de Start Google

w187467

54.43lei

-36.28

90.71lei

-39 %

Produs nou

Notă înainte de a Comanda, vă rugăm să testați compatibilitatea

Vă rugăm să verificați dacă garaj controllerul este compatibil cu modul nostru.Ia un fir cu ambele capete dezbrăcat sau o îndreptă din hartie clip scurt-circuit perete butonul terminal pe deschidere (am marcat cu rosu).Dacă ușa de la garaj se deschide sau se închide, se poate lucra cu controler inteligent.

Deschizător de uși de garaj controller caracteristici:

WiFi Inteligent Usa de Garaj Controller si Garaj Deschis Aproape Monitor Compatibil Cu Alexa Echo , Start Google voice control Nu este Hub Necesită MONITORIZARE de la DISTANȚĂ: puteți deschide sau închide ușa de la APP.Puteți verifica ușa de la garaj deschisă sau închisă de stat în timp real.Puteți autoriza mai multe persoane pentru a accesa garaj.UȘOR DE UTILIZAT: Instantaneu controla ușa de la garaj prin atingerea EweLink app pe smartphone.Doar conectați smart opener la 2.4 G rețea WiFi.CONTROL VOCAL: puteți activa deschizător de uși de garaj prin plasarea unei comenzi vocale la Alexa sau Google Asistent dispozitiv sau de conducere în apropiere de ușa de garaj LARGĂ COMPATIBILITATE: puteți folosi doar un singur controler pe deschizător de uși de garaj.Compatibil cu cele mai generale garaj ușă openers.Vă rugăm să verificați lista noastră.FUNCȚIA TIMER: puteți seta programul pentru a deschide și închide ușa de garaj.Instalarea rapidă și ușoară, precum și fără a fi nevoie de un profesionist.Nu Ascunse Mon COUNTDONW FUNCȚIA: puteți seta timpul de numărătoare inversă pentru a închide sau a deschide ușa de garaj.UȘOR ADĂUGARE DISPOZITIV: 1.Usa de garaj va fi activat atunci când este adăugat cu succes (atunci când lumina LED albastru de oprire clipește), deci ține ușa închisă.Putere de până la garaj, și ren lumină și lumină albastră flash alternativ. 2. Lansare "SEweLink" APP.Atingeți pictograma " + " de pe colțul din dreapta sus. 3. Selectați "Toate Dispozitivele", apoi selectați "Wi-Fi Conector" de tip. 4. Apăsați "Confirm indicator clipească rapid" 5. Intrare corecte 2.4 G parole Wi-Fi.Apoi, atingeți confirmare. 6.Se va auto-conecta cu dispozitivul.Odată ce procesul este finalizat,se va solicita că puteți redenumi dispozitivul.Introduceți un nume nou și apăsați pe 'Save'.

Smart Wifi Deschizator De Usi De Garaj Controller

Doar unul de acest Garge deschizător de uși de controler pentru a face garaj inteligent,fără nici o schimbare , de a deschide și închide ușa de la garaj prin telefon ,prin programe ,prin voce (munca cu alexa si google acasa)etc.

EweLink APLICAȚIE de Control

Valabile in google si IOS

Programe

Auto deschide sau închide garaj cu programe sau numărătoarea inversă.Detectează automat starea de usa de garaj mai sigure fără falsă se execută.

Numărătoarea inversă

Puteți cere Curier pus pachetul în Garaj cu funcția de numărătoare inversă , și ușa de la Garaj auto va închide după timp , inteligent usa de Garaj deschide/închide stat detector funcția va ajuta să vă asigurați ușa de la Garaj deschisă/aproape ca set.

Usa de garaj Deschide/Închide APP Mesaj push & Istoria

Indiferent unde vă aflați, Veți obține APP mesaj de notificare atunci când ușa de Garaj deschis/închis, și puteți verifica usa de Garaj de funcționare istorie.

Suport Amazon Alexa si Google Asistent pentru a deschide/închide ușa de Garaj de voce

Ar trebui să adăugați acest ușa de Garaj controller pentru a lucra cu tuyasmart sau smartlife APP , și Obligatoriu cu Amazon Alexa sau Google Asistent pentru a realiza controlul vocal.Avem voce codul de protecție,atunci când deschideți ușa de Garaj.

Are multe utilizări

DC/AC Motor,Control Acces,usi de Garaj,Grădină, usa,Calculator,Bec și Alte dispozitive care au nevoie de inching (jog),Auto-blocare și de blocare funtion.Notă:vă Rugăm să asigurați-vă că pentru a selecta modelul corect inainte de a cumpara,sau lăsați-ne un mesaj înainte de expediere.

Caracteristici:

Cutover curent≤ 10 A Tensiune: Type1 DC7-32V de intrare, Tip 2 AC85-250V intrare Ieșire: Nr. de ieșire ( Dry contact comutator) Temperatura de lucru: -20 la 70degree De lucru Umiditate: 40% la 80% RH WIFI Standard:2.4 GHZ, 802.11 b/g/n(nu suport 5G) Dimensiune:120*38*25mm APP:eWeLink

Produs Vandut:

1.Acceptă rețeaua wi-fi de la distanță a activa sau a dezactiva conectat aparat/lumina; 2.Acceptă statutul de urmărire: starea dispozitivului în timp util cu condiția să "EWeLink"; 3.Suporta max 8 activat programate/numărătoarea inversă/bucla cronometre pentru fiecare dispozitiv; 4.Susține numeroase WiFi smart switch-uri de pe un telefon inteligent; 5.Funcționează cu Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Robinet; 6.Funcționează cu Google Acasă și Google Cuib.

Modul de lucru:

Etichete: usa de garaj tuya, acasă inteligent, comutator zigbee, inteligent de deschidere a ușii wic, comutator wifi, 220 comutator, ewelink comutator, alexa suport, usa de garaj de control wifi, wifi, comutator siemens

Caracteristică 1 Usa de garaj deschide/închide prin telefon APP
Numărul De Model 2ch comutator wifi
alexa Amazon echo,Google Asistent Suport
Material ABS+PC
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Scimagic-RC
Caracteristică 4 Usa de garaj deschide/închide prin numărătoarea inversă
Modul Apropiindu-Blocare Auto-blocare
Caracteristică 2 Usa de garaj deschide/închide prin programul
Caracteristică 3 Usa de garaj deschide/închide cu APP mesaj împinge
APP Telefon mobil
Tip Wireless Doar 2.4 GHz, nu suport 5G
Tensiune De Lucru 7-32V ,85V-250V
Caracteristică 6 Usa de garaj deschide/închide record istoric
Caracteristica 5 Usa de garaj deschide/închide prin voce

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare