POF căldură psihiatru saci Clar Membrana de Plastic Cosmetice de Ambalare pungă de plastic termocontractibile husă de material de Înaltă transparență

w184683

25.67lei

-2.52

28.19lei

-8 %

Produs nou

POF căldură psihiatru saci Clar Membrana de Plastic Cosmetice de Ambalare pungă de plastic termocontractibile husă de material de Înaltă transparență Cumpere 20 m liber cadou de 1 m.Vand 30 m cadou gratuit 2 m.Vand 40 m cadou gratuit de 3 m.Vand 50 m liber cadou 5 m.O rola de acest produs este de 800m, la mai Puțin de 800 m, livrate în pachete.Dacă nu sunteți mulțumit cu forma de livrare a produsului, vă rugăm să ia în considerare!

【Numele】: POF folie termocontractibila (ori de film)

[Diferența dintre pliere film și țeava de film] este necesar pentru a sigila cele trei părți ale pliere film (cum ar fi o bucată de hârtie pliate în sus și îndoite în sus), și țeava de film are nevoie doar să fie sigilat la ambele capete (cum ar fi o conductă de apă).

[grosime]: single-sided 2.5 mătase (1 fir = 0,01 mm, de asemenea, numit c)

[Preț unitar]: titlul este un preț unitar de 1 (10 preț orez, nici o hârtie de bază), și întregul volum este la 800 de metri (cu o inimă de hârtie).

[Descriere produs]: POF este sensul de căldură filme termocontractibile.POF este un multi-strat de co-extrudat de căldură termocontractabile de poliolefină film.Se folosește polietilenă cu densitate scăzută ca strat intermediar (LLDPE) și copolypropylene (pp) ca straturile interioare și exterioare. , Prin intermediul a trei extruder de plastic extrudare, și apoi să moară de formare, bubble inflației și a altor speciale de tehnologia de procesare.Acesta este folosit în principal pentru ambalarea regulate și neregulate în formă de produse.Din cauza naturii sale non-toxice de protecție a mediului, transparență mare, mare contracție, căldură bună performanță de etanșare, luciu, duritate, rezistență la rupere, uniformă de căldură psihiatru și potrivit pentru full-automate de mare viteză de ambalare, este înlocuirea tradiționale de caldura din PVC de film termocontractibile.produs.

【Proces Gama】 veselă de unică folosință, telefon mobil cutii, consumabile auto, produse din plastic, articole de papetărie, cărți, electronice, circuite, MP3, VCD, meșteșuguri, rame foto și alte produse din lemn, jucarii, pesticide, necesitatile de zi cu zi, produse alimentare, produse cosmetice, cutii de Băuturi, produse lactate, produse farmaceutice, casete audio și casete video.

【】 principalele caracteristici

1. Mare transparență și luciu bun, care poate afișa în mod clar aspectul de produs, a spori sentimentul de conștiință și de a reflecta la clasa.

2, rata de contracție este mare, de până la 75%, o bună flexibilitate, poate fi ambalat pentru orice forma de produs, și forța de contracție din trei straturi co-extrudat film tratate prin proces special pot fi controlate pentru a satisface forța de contracție de diferite mărfuri, ambalaje.Cerere.

3, bună performanță de etanșare, de înaltă rezistență, potrivite pentru manuale, semi-automate și de mare viteză automate de ambalare.

4, o bună rezistență la frig, poate menține flexibilitatea la -50 ° C fără rupere fragilă, potrivit pentru depozitarea și transportul de materiale ambalate într-un mediu rece.

5, ecologice, non-toxice, în conformitate cu FDA și standardele USDA, poate fi ambalat produse alimentare.

[Utilizare] Utilizeze un film pentru a încheia un produs, apoi sigilați-l cu o mașină de etanșare, și în cele din urmă psihiatru cu un pistol de căldură.Dacă cele două capete nu trebuie să fie sigilate, puteți pune direct produs în film, apoi utilizați un pistol de aer cald să se micșoreze, și în cele din urmă, utilizați foarfecele pentru a tăia excesul de film.

Orice problemă,vă rugăm să contactați cu noi înainte de a părăsi un comentariu negativ.ne va ajuta să-l rezolve,multumesc!!!!

Etichete: decor de paști, drawable, ambalarea în vrac saci, plastic pakaging saci, kiple cosmetice husă, cosmetice mașini de ambalare, baby botez rochie, panificatie hârtie sac de cadouri, chineză decor, avionul sac de pvc

model NICI unul
Ocazie Alte
Numărul De Model POF căldură psihiatru saci Clar Membrana de Plastic, Ambalaje Cosmetice sac
Nume De Brand SUNT ÎN REGULĂ
Material Folie De Aluminiu

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare