Cel mai bun ANGILA 6154 V5.1.6 Origina Plin OKI Cip WiFi AMB2300 6154 OBD2 de Diagnosticare Auto UDS Instrument de Sprijin Pentru VAG mai Bine Decât 5054A OKI

w179681

252.21lei

-44.5

296.71lei

-14 %

Produs nou

După ce software-ul este instalat bine dar tot nu poate fi conectat la masina?

Vă rugăm să nu vă faceți griji.În scopul de a combate alte comportamente ilegale, nostru 6154 toate este nevoie pentru a actualiza driver-ul și hardware-ul.Dacă nu știți cum să funcționeze, vă rugăm să contactați-mă în timp, vă rugăm să nu deschideți disputa ocazional, multumesc !

Vesti Bune !!!

Va vom trimite ANGILA Inginerie V9.2.2 ca software-ul gratuit cadou.După ce a primit coletul și se lasă cinci stele feedback-ul, pls contactati-ma pentru a trimite ODIS-E9.2.2 link de download.

Atenția : 1. Versiunea CD-ul este ANGILA V5.1.6 cu keygen, Dacă CD-ul este în imposibilitatea de a citi, nu vă faceți griji, contactați-mă pentru a obține link de download ! 2. Dacă vrei să faci funcția on-line, aveți nevoie pentru a obține on-line de cont, nu am oferi. 3. Vă rugăm să instalați Mașina după ce a terminat instala ANGILA 5.1.6 software-ul, altfel nu se poate conecta masina. 4. Dacă nu știți cum să instalați software-ul, nu ezitați să mă contactați pentru a obține video de instruire .

5.Original oki versiune este mai buna calitate made-in-china versiune ,pls doar compara primite original oki versiune cu link-ul meu poze, Multumesc !

Introducere : 6154A este o interfață universală diagnosticare pentru V Grup și toate sistemele OBD de la alți producători. 6154A scanner, care este plin cu chips-uri echipate ( OKI , modulul de control ) .Este o calitate de top de pe piață, cu funcții complete .Conectați metoda: USB și WIFI connect, prima dată, vă rugăm să folosiți USB connect metodă.Caracteristici de ODIS V5.1.6:

1. licență gratuită până în 2030 an, nu ca alti vanzatori' furnizate de licență versiune doar câteva montths !

2.lucrări pentru VAG toate cele 9 Branduri din 1995 până în 2019( pentru V, pentru AUDI, SEAT, pentru Skoda, pentru Lamborghini, pentru OM, pentru Nutzfahrzeunge (vehicule Comerciale), pentru Bugatti și Bentley ) !Alte vânzătorului V5.1.3 nu pot lucra pentru SEAT !

3.O instalare, o pictograma de pe desktop pentru toate cele 9 BRANDURI.asta înseamnă că toate de licență ( marci auto ) poate fi instalat un moment dat , foarte usor !

4. lucra cu ambele 5054a și 6154

5. Pentru 6154 , suporta WIN7 / WIN10

6. Include Keygen într-CD ( 03 folder ), este ușor pentru a activa hardware ID-ul de keygen! ( dacă nu știi, doar contactati-ma )

7. Inginer de suport versiune

Descriere: 6154A este o interfață universală diagnosticare pentru vehiculele V Grup și toate sistemele OBD de la alți producători. 6154A cu Software-ul de Licență și Bluetooth(cu Instrument Original, Cutie) 6154A Cap de Diagnostic la distanță Oferă o aplicație de diagnosticare la bord sistem de vehicul 6154A este alegerea perfectă pentru service, producție și teste rutiere, în special cu designul său compact Caracteristici: Carcasa cu sistem integrat de diagnosticare connecotr.Fiabile și eficiente predarea de protocoale de diagnostic în 6154A.Puterea furnizate de vehicul, economisind astfel notebook puterea de aluat în timpul operațiunii de moblie.Puterea de gestionare asigură reducerea încărcare pentru bateria vehiculului în stare de repaos.Afișaj de stare.ANGILA software-ul de suport 24 de limbi : DK, DE, GB, US, ES, FR, HR, IT, PT, HU, NL, PL, SI, FI, SE, TR, CZ, RU, GR, NC, JP, BR, RO, KR , inclusiv engleză/Germania/Rusia/spania/Franța//portugheză Protocoale Suportate: K Linie (ISO9141-2) High-speed can(ISO 11898-2) Low-speed can (ISO11898-3) J1850 (SAE J1850) *Protocoalele vehiculului sunt manipulate direct în 6154A.Acest lucru asigură un timp de răspuns rapid și de încredere în timp real comportamentul independent de sistemul de operare PC. *De fiecare dată când o conexiune este stabilit, 6154A software-ul este synchonized cu versiunea instalată pe cerere. *Diagnosticare de sistem pot accesa 6154Avia Bluetooth sau USB.FAQ: F: am avut instalat cu mașina, de ce încă nu se poate conecta masina ?Î: vă Rugăm să actualizați Unitatea și hardwareto cea mai nouă versiune.F:eu nu pot găsi disk de pe CD Q: vă Rugăm să contactați cu mine să vă trimită specail link-ul de acționare.Lista de pachete: 1 × 6154Amain unitate cu OKI chip plin 1 x cablu USB 1 x Adaptor WIfi 1 x CD Optional 1x Cutie de Carton

Montați Sfaturi: 1. Orice probleme în timpul instalării, vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi un feedback negativ, contactați vânzătorul în primul rând, cele mai multe probleme sunt ușor de rezolvat.Ne putem ajuta de la distanță. 2.Vă rugăm să nu instalați 2 versiuni de software în același computer.Fișierele vor intra în conflict cu fiecare alte.Un calculator se poate instala doar un singur software-ul.Dacă doriți să reinstalați o altă versiune în același calculator, aveți nevoie pentru a reseta sistemul sau format C disc. 3.Software-ul Antivirus trebuie să fie închise atunci când instalarea de driver în caz contrar unele fișiere pot fi șterse. 1) Rulați fișierul din folderul Windows Update, în funcție de sistemul dumneavoastră

Etichete: OBD2 Scanner, instrument de mână, delphi diagnostic ds150e, se adapteze wifi, masina buna, JAPONIA, scanner, htt, masina aparate de diagnosticare, vag

Tip De Element Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare
Versiune Software ANGILA V5.1.6
Producatorul Auto Munca Pentru Audi, VW Pentru Scaun Pentru Skoda Pentru Bentley Pentru Lamborghili
Funcția Principală Diagnosticare OBD2 Scanner
Origine NC(de Origine)
Versiune Hardware ANGILA 6154A Plin OKI Cip
Sistemul De Operare Win7 32 Bits & Win 7 pe 64 de biți
Software-Ul De Actualizare Da
Living Test Excelent
Servicii post-vânzare Cel Mai Bun De Oferit
Protocoale Suport UDS/K-Line/POATE/SAE J1850
Garanție Trei ani de garanție
Caracteristici Speciale OKI chip plin
Aderare Wifi sau USB
Limba Turcă
Element Nume ANGILA 6154 Versiunea WIFI
Certificare NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare