Acasă folosesc Turbine Eoliene Verticale 400w, 500w 600w 1kw 12v 24v 48v 96v turbina maglev generator cu controler MPPT

w174381

1 588.92lei

-680.97

2 269.89lei

-30 %

Produs nou

Dragi prieteni, toate produsele noastre peste 20KG poate ajunge la cele mai multe țări Europene cu DDP serviciu.Timpul de transport trebuie să aștepte 25-30 de zile.Dacă doriți să cumpărați o mare de turbine eoliene, va rugam sa ne contactati.Noi vă va oferi cele mai bune servicii!

Caracteristici

1.pornire viteza vântului

Caietul de sarcini

Turbine Eoliene Detalii

Controler informații

Lista De Pachete

1.2 buc lame ,1 set generator și 1 set de șuruburi și nuci. 2.ax principal 1 buc. 3. Controler MPPT 1 bucată.(opțiune)

Reamintesc

1.Prețul plătit pentru produs exclude orice taxe vamale.Nu vom umăr orice taxe în țara de destinație. 2.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Garanție Și Returnare

1.Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit. 2.Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare.Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail.Toate produsele returnate trebuie să conțină toate ambalajele originale materils. 3.Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție.Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte.În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată.De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile. 4.Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi,deci,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un negativ feedback-ul dacă ceva face sa te simti nefericit.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a lucra o mai bună soluție.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

Etichete: 10kw generator diesel, benzina generator de gaz, controler de turbine eoliene, generator cu motor 12v, generator maglev, generator volanta, generator electric de hidrogen, vântul generator de apă, apă turbina turgo, mare generator eolian

Caracteristică ar putea fi utilizați în vânt slab zonă
Tip Generator maglev fără miez generator
Lame de cantitate 2
Greutate 23KG
Numărul De Model FS-V-600
generator 3 faza de pământuri rare magnet permanent generator de
Nume De Brand FLTXNY
PUNE 3 faze de curent ALTERNATIV
Tensiune 12v/24v/48v
Origine NC(de Origine)
Certificare CE
Ambalare cutie de hârtie
locul de origine Jiangsu, China (Continentală)
Pornire viteza vântului 1.3-2m/s
Tip Generator De Energie Eoliană
culoare Verde/Alb/Portocaliu
Instalare monitorizare,acoperiș,stradal,gradina...

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare