Acvariu Rezervor de Pește Proteine Separator de Apă de mare, apă Sărată Externe Separator Filtru 600-800L/h Debit de Purificare a Apei de Calitate

w173876

77.66lei

-71.67

149.33lei

-47 %

Produs nou

Caracteristici

1. Material: Plastic

2. Debit: 600-800L/h

3. Dimensiune: RS-4002: 28.7*10cm/11.3*3.94 inch; RS-4003:22.5*8cm/8.86*3.15 inch

4. Aplicabile rezervor de pește: 300L以下

5. Tip: RS-4002, RS-4003

6. Acest produs poate elimina materia organică din rezervorul de pește, reduce acumularea de azot organice, reduce efectele nocive asupra organismelor, și pentru a atinge efectul de purificare a apei de calitate.Acesta poate crește conținutul de oxigen în apă și de a promova procesul de descompunere a bacteriilor reziduuri.

7. Principiul de lucru: se Conecta la pompa de aer și de a folosi bule de aer generat de pompa de aer.Bulele de aer pot absorbi substanțe nocive, cum ar fi proteine coloid, particule organice și alte metale grele din apa de mare rezervor de pește.Potrivit modifica din tensiunea de suprafață a fluxului de aer, acestea sunt aduse în atenție conceput colectarea de cupa.(Aceasta este doar o pompă de benzină accesoriu, nu conține o pompă de benzină, Aveți nevoie pentru a avea propriul pompa de aer pentru a utiliza)

notă:

1. Funcția acestui produs este de a elimina proteine în cilindru.Dacă nu există nici proteine în cilindru, cupa de colectare nu va aduna spuma.

2. După colectare, cupa de colectare vor fi colectate în mod continuu după operație, și va fi drenate și curățate în timp util.

3. Atunci când nivelul apei este mai mic decât nivelul minim al apei, eficiența mașinii va scădea, iar înălțimea de la nivelul apei trebuie să fie ajustate mai mare decât nivelul minim al apei.

4. Dacă acest produs nu este potrivit pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să spălați-l bine pentru a preveni sare de cristalizare și prinderea pompei și făcându-l să nu funcționeze în mod corespunzător.

Ambalate incluse:

1*separator de proteine

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: pentru acvariu skimmer, acvariu filtru extern, extranal filtru acvariu, aguarium, Mass-Media De Filtrare, eureka, skimmer de proteine, sunsun filtru acvariu acvariu, aqurium filtru intern, pre filtru acvariu

Debitul 600-800L/h
Tensiune 220-240V
Origine NC(de Origine)
Material Plastic

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare