GKK Pliabil Smart Mirror Caz Flip Armat Telefonul Înapoi Caz Acoperire pentru Samsung Galaxy S10 /S10+ Plus

w17312

20.30lei

Produs nou

Caracteristici Marca: GKK tip de Element: 360° Plin Caz de Protecție Capac de Culoare: la Fel ca fotografiile se Potrivește perfect și ușor de instalat.Robust, rezistent la șocuri protejează telefonul de la daune și zgârieturi Hibrid 3 in 1 detasabil rezistent la șocuri caz acoperire ține telefonul rămâne subțire la Modă și atractiv concepute, se potriveste pentru toate ocaziile.Bun cadou pentru prieteni și familie Model Compatibil Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S10+ Pachetul Include: 1 x Caz de Protecție

1. 30 de zile de Bani înapoi, sau Schimb, dacă tu dont place element(e) a cumpărat, pentru orice motive.

2. Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau care nu sunt în condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare cumparatorului/utilizatorului parte.

3. Produsele trebuie returnate cu ambalaje originale.

4. Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data emiterii.Pentru toate produsele returnate de clienți trebuie să NE CONTACTAȚI pentru returnarea adresa.

5. În orice împrejurare, de Transport maritim și de Manipulare taxa este nerambursabilă.Cumpărătorii trebuie să plătească taxa de transport la costul lor de a returna produsele pentru schimb sau de restituire.Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri.

1. Dacă sunteți satisface cu bunurile livrate, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 Stele și vom face același lucru pentru tine.

2. Ne pasă de clienții noștri de valoare, și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme neașteptate.

3. Dacă nu se satisface cu produsele, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide orice disputa de pe www.videoprint.ro.Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva probleme și de a trăi până la satisfacția dumneavoastră.

Etichete: ori galaxy, gkk xiaomi, pliabil smartphone flexibil, pliabil drone smartphone, s10 caz inteligent, w11, caz gkk xiaomi, s9 caz smart, caz din piele, caz s10 samsung

Caracteristici 360 De Protecție, Ușor, Rezistent La Șocuri
Tip Montate Caz/Piele
Compatibil Marca Samsung
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul Da
Funcția Kickstand
Design/Sosire Lucios, Simplu
Nume De Brand GKK
Garantie De Producator Da
starea Noi
Design Afaceri
Compatibil Samsung Model GALAXY S10
Țara/Regiunea de Fabricație China

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare