Dual Controller Adaptor Încărcător indicator LED Stație de Încărcare Pentru Xbox Seria X S cu 2 1000mAh baterie Reîncărcabilă Baterie Pachete

w168

77.66lei

-34.86

112.52lei

-30 %

Produs nou

Dual Controller Adaptor Încărcător indicator LED Stație de Încărcare Pentru Xbox Seria X S cu 2 1000mAh baterie Reîncărcabilă Baterie Pachete

Puncte: 1、Proiectat pentru: Proiectat pentru Xbox Seria X/ S controlere, de lungă durată 1000mAh baterie reîncărcabilă, de înaltă calitate, chips-uri și de protecție multiple sisteme de siguranță combina pentru a oferi cel mai rapid și sigur de tarifare; cu LED-uri, puteți înțelege de încărcare de stat dintr-o privire.

2、Acumulatori: 2 buc 1000mAh bateriile reîncărcabile au caracteristicile de mare capacitate, de protecție a mediului și compact.Fiecare controler oferă până la 20 de ore de joc timp.Rămâne în joc cu ușurință.

3、Siguranță Încărcător Rapid: Built-in cip inteligent de integrare, centura de supraincarcare sau scurt-circuit protector, astfel încât să puteți în condiții de siguranță de încărcare controler.Notă: vă Rugăm să folosiți 5V/1A sursa de alimentare.

4、LED Indicator de Încărcare: După încărcat complet, cu LOGO-ul indicator se va schimba de la rosu la verde.În plus, luminile verzi pe ambele părți de la stația de andocare sunt întotdeauna pe, care ajută pentru a localiza cu ușurință portul de încărcare în întuneric, este recomandat să deconectați cablul de alimentare atunci când nu este în uz atunci când luminozitatea nu este în uz.

5、Managementul de Linie de Design: UN cablu de încărcare USB este folosit, care poate fi conectat direct la consola pentru a îmbunătăți eficiența de încărcare, păstrați zona de joc curat și pentru a evita entanglement cauzate de cabluri lungi.

Caietul de sarcini:

Nume: Gamepad Dual Baterie Reîncărcabilă Set

Culoare: negru

Material: ABS

Tensiune de intrare: DC 4.8-5.5 V

Curent de intrare: 1A

Tensiune de încărcare: DC 3.2 V

Curent de încărcare: ≈250 mAh (mâner unic)

Timp de încărcare: 3-4H

Capacitate baterie: 1000mAh (cu o singură baterie)

Indicatorul luminos de încărcare: logo-ul se aprinde alb atunci când este pornit, indicatorul luminos se aprinde când modul de 1/2 este pornit, mânerul este acuzat în roșu, și atunci când este plin, se aprinde în verde.

Modele aplicabile: se potrivesc pentru Xbox Seria X, pentru Xbox Seria S și celălalt mâner de încărcare.

Lista De Ambalare:

Bază de încărcare x 1

Baterie x 2

Capac baterie x 4

Cablu de Încărcare USB x 1

Notă:

Controler de joc nu este inclus!

Etichete: x men serie, rt xbox, xbox serie, cotrole xbox elite 2, doc xbox one s, stand xbox serie, xbox seris x, control z, led-uri ps4, wii rumble pack

Nume De Brand SHZONS
Compatibil Marca/Model Microsoft
MicroSoft Model xbox
Numărul De Model Controler Încărcător
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare