Copiii de la societatea primară Școală Rucsaci Saci de Copii Sac Ghiozdan Baieti 1-2-3-4-5-6 Fete din Clasa Rucsac Copii De 6-12 Ani

w164399

91.04lei

-71.51

162.55lei

-43 %

Produs nou

Ghiozdan pot fi tipărite, plus

grădiniță, școală Primară, elevii, cadrele didactice, îndrumare clase și distribuitorii sunt bineveniți să ia probe pentru a compara fabrica noastra este pe termen lung și îndrumare școlară clase cu bună calitate și cantitate, și, în același timp, ele oferă, de asemenea, de bună calitate și preț scăzut.

Compania noastră se concentrează pe ghiozdane pentru copii (rucsacuri), rucsac, (, producție).Compania are un puternic produs de echipa de cercetare și dezvoltare: avem 4 designeri cu 10 ani de experiență de proiectare; 6 plantat cu mai mult de 8 ani de experiență.

6 sala de Consiliu asistenți cu mai mult de 6 ani.Acesta asigură puterea de inovație și de dezvoltare de noi produse, și, de asemenea, protejează de cercetare și dezvoltare de produs.

Dragi prieteni, deoarece există multe ghiozdane de acest tip, vă rugăm să consultați serviciul clienți dacă imprimarea este necesar.

*** Tmall Semnătură, nici un mijloc link-ul, taie intermediari marcare * * *

*** Dacă găsiți-ne, veți găsi producător.Față în față cu tine, nu trebuie să se holbeze la ochi și privi în jur. * * *

mai multe culori

puterea: Avem propriile noastre independente atelier de imprimare, care adoptă de mediu-friendly de Imprimare cu Cerneală.Este clar și nu aruncă cuvinte.Imprimați mai întâi și apoi a produce, și nu de imprimare pe produse finite.

Etichete: ducati monster capacul rezervorului de combustibil, sac de dinozaur, 18 inch geanta de calculator, rucsac mare primar, Portofoliu la școală, rucsac scoala boy, geanta copii, sac băiat de școală, băieții de luptă sac, diesny rucsac copii

Tip Școală Rucsaci
copii geanta copii sac de școală
Stil Stil Preppy
Material Principal Nailon
Funcția Rezistent la apa
Articol Greutate 0.72kg
Model Tip Scrisoare
Gen Unisex
Numărul De Model W226
Lățime Produs 16cm
Tip De Închidere fermoar
Înălțime Element 40cm
Tip De Element Ghiozdane
Element De Lungime 29cm
Nume De Brand Oyixinger
Pentru 6-12 Ani Copii Rucsac
Compoziția Materialului Nailon
Ghiozdan școala primară
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare