Scara 1:250 USS Arizona BB-39 Battleship DIY USS Arizona Hârtie Hârtie Manual Kit Model de Puzzle-uri de Jucărie DIY Model de Card de Timp I4I3

w163507

19.44lei

-9.16

28.60lei

-32 %

Produs nou

Navă militară model model din hârtie iubitorii învăța să colecteze.3D model de hârtie este plin de visele din copilarie.Material hârtie, în condiții de siguranță și ecologice.Despicare design-ul este inteligent.Modelul este rafinat și pot fi afișate după producție.Interacțiunea părinte-copil, cald și fericit.

1. Nume produs: USS BB-39 Arizona navă de război 3D model din hârtie

2. Descriere: Există mai multe descriere piese, descrierea textul este în limba engleză, există desene, dificultatea este relativ mare, potrivit pentru intermediar și avansat entuziaști, nu este potrivit pentru începători!

3. Raport: 1:250

4. Dimensiune ambalare: A4 standard version (33 * 22 * 1)

5. Hârtie de calitate: importate model de hârtie

6. Dificultate: Nivel 5 (Nivelul 6 este cel mai mare și cel mai dificil)

7. Greutate netă: greutate de carton fara chila, circa 0,45 KG, greutate de carton cu chila 0.61

Pachetul include:

1*hârtie model

Notă: Acest set de produse nu conține accesorii metalice, frânghii, baza de lemn, chila de carton, toate piesele sunt de hârtie!

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Garantam calitatea produselor noastre.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Etichete: battleship, fantezie fox, battleship yamato, arizona de, uss, arizona, modele papercraft, model din carton, diy hârtie de perete model, battlestar galactica simboluri

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand JJRC

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare