1080P, camera web HD Web Camera USB PC camera web Built-in Microfon, Webcam Acoperi Computer de Jocuri, Camera pentru Live Streaming Video de ecran Lat

w1624

15.50lei

-13.18

28.68lei

-45 %

Produs nou

1080P, camera web HD Web Camera USB PC camera web Built-in Microfon, Webcam Acoperi Computer de Jocuri, Camera pentru Live Streaming Video de ecran Lat

Video Ultra HD de Asteptare

- Acest streaming webcam operează în HD video 1080p la 30 fps, chiar daca esti pe Skype sau streaming-te de jocuri oferă imagini foarte clare. - Automat de lumină Scăzută corecție te face să vezi în mod clar chiar și în dim sau slab setările de iluminare. ... Fata de îmbunătățire tehnologie optimizează automat imaginea astfel încât să arate mai frumos în film.

Webcam Acoperi

--Cu modul de Confidențialitate, puteți controla ceea ce vă arăt și protejează lentila, și previne web hackeri de la Spionaj pe tine. - Este perfect pentru a oferi intimitate, securitate și pace a mintii pentru indivizi, grupuri, organizații, companii etc. - Cu un clip de montare, vă puteți conecta la doar despre orice vă puteți gândi.

NOTĂ importantă

Aceasta camera web nu conține Trepied și Vorbitor.Dacă nu puteți auzi alte persoane voce, vă rugăm să verificați dacă dispozitivul dvs. are difuzoare.

Built-in Microfon

- Mare pentru webinarii, și video conferințe. --Built-in microfoane cu automat de reducere a zgomotului face sunetul mai pură și mai clară, superior audio stereo, care permite clare și sunet natural. - Este cea mai bună alegere de video-conferință la ieșire sunet clar în mediu zgomotos.

Camera De Frumusete

Fata de îmbunătățire tehnologie optimizează automat imaginea astfel încât să arate mai frumos în film.

Funcționarea Deplină

USB 2.0

- Funcționează cu Skype, Zoom, FaceTime, Hangouts, PC/Mac/Laptop/Macbook/Tableta. Se potrivește pentru mai multe operații: Windows, Mac OSX si Android 4.0 etc sisteme de operare. --Platforma de Compatibilitate Skype, Youtube, Zoom, etc aplicații de mesagerie instantanee.

Cerere

--Ultra HD 1080P Webcam Te Face să Bucurați-vă de Fericit de Chat On-line Timp. --Laptop cameră pentru familie discuția --PC camera pentru conferinte Cel mai convenabil mod de a discuta despre un lucru important cu un alt membrilor echipei este de a utiliza PC-ul nostru aparat de fotografiat.Construit în 2 stereo omnidirectional microfoane ridica vocea ta și de a filtra zgomotul de fond.

Ușor de Utilizat și Flexibilă

- De lucru cu PC, Notebook, laptop, desktop, Android TV, care are port USB. - Cu un clip de montare, vă puteți conecta la doar despre orice vă puteți gândi. --Fie că este pe un monitor cu LED-uri, notebook capac, masa sau tejghea.

NOTĂ

Obține până și să fie difuzate imediat, fără a fi nevoie să deranjez cu privire la instalarea de drivere.Pur și simplu conectați acest HD webcam-ul la computer și video-chat instantaneu cu Skype, Windows Messenger sau dumneavoastră preferat aplicație de mesagerie instant.

Ușor de configurat Webcam modul de Confidențialitate

1.Curățați aparatul de fotografiat suprafață. 2.Scoateți banda 3M. 3.În funcție de poziția lentilei, stick de acoperire de-a lungul camerei. 4.Deschideți, Închideți capacul.

Cerințe De Sistem

Compatibil cu Windows 7, Windows 8, Windows 10 sau mai târziu, și cele mai multe aplicații apeluri video.

Etichete: havit webcam 1080p, camera web, usb webcam, 1080p webcam, webcam live streaming, camera web 1080p tv, laptop aparat foto capacul glisant, webcam 4k 2, Camera web HD, larg webcam full hd 1080p

Pixeli 2 Mega
Nume De Brand HISMAHO
Numărul De Model W3
Max. Rezoluție 1920x1080
Auto Focus No
Tip De Interfață USB
Pachet Da
culoare negru
Senzorul de imagine CMOS
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare