De Groază Halloween Masca, Masca Zombie, Latex Biochimice Monștri Masca Costum Pentru Petrecere Cu Costume De Halloween

w158339

12.65lei

-9.93

22.58lei

-43 %

Produs nou

Descriere Produs:

Culoare:Ca imagine arată

Material:cauciuc

Ocazie:de halloween

Numărul de Pc-uri:1 buc

Dimensiune:25*20 cm

Denumire Produs:Masca Zombie

Greutate:0.11 kg

Caracteristici:

1. Zombie masca este fabricat de înaltă calitate natural latex de cauciuc.Dezodorizare tratamentul a fost făcut în procesul de producție.non-toxic, non-diseminarea de miros, apă-dovada de izolare, și un foarte naturale realiste și ușor de curățat.

2. Nu există obstacole în fața ta și de respirație.Puteți vedea prin ochi și respirație, prin nas masca zombie.Aceasta va adăuga o mai vesel și atmosferă activă la tine.

3. Latex de cauciuc este elastic si elastic, cu o multime de spațiu și de permeabilitate la aer.Oroarea masca costum pentru Halloween, de Crăciun, de paști, de carnaval, costume pentru petreceri.

4. Oroarea masca este destul de înfricoșător.Indiferent dacă utilizați-l pentru a te distra sau pentru aprecierea artei, oroarea deplină aeriene masca este în valoare de.

5. Ecologic silicon masca, materiale de înaltă calitate, de trei-dimensional de producție, va ajuta cu siguranta te sperii familia și prietenii.

Pachetul Include:

1 * masca zombie

Notă:

Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea luminii

Etichete: masca horror, masca de zombi, proteza de silicon masca, masca masca, masca scari, rimel de teroare, foc fals, femeie măști de silicon, halloween masca latex, masca latex masc

Ocazie HALLOWEEN
Acoperi Zona Fata Complet
Masca Material Silicon
Tip horror
Grupa De Vârstă Adulți
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare