Nou
NOU transport Gratuit TC7W14FU TC7W14F TC7W14 7W14 7W14F

NOU transport Gratuit TC7W14FU TC7W14F TC7W14 7W14 7W14F

w155109

65.09lei

-16.27

81.36lei

-19 %

Produs nou

Probleme au nevoie de atenție

1 .pentru același tip de componentă electronică modele de producător este, uneori, un număr de producători, data de producție este, uneori, mai mult de una, astfel încât imaginea este doar pentru referință, în general, oferă doar o imagine de referință pentru producători, cumpărători, uneori mică parte livrare nu poate fi în conformitate cu tipul de imagine fabrica de transporturi, avem, de asemenea, de timp.Clientul va fi clar în timpul o permite, deci, dacă cumpărătorii de componente cu cerințe stricte, vă rugăm să aveți un sufix sau producătorii și alte cerințe speciale în achiziționarea de componente vă rugăm să contactați serviciul clienți sau menționat în notă, în scopul de a satisface nevoile clienților.

Despre cumpărători semnarea parcele: parcela noastră este ambalat într-o fiabile și de încredere, dar, uneori, firma de curierat e greu de livrare va produce componente pentru a fi pierdut sau deteriorat.Pierderile cauzate de acest lucru poate fi susținut de către compania expres.Dacă găsiți că ambalajul este deteriorat și componentele electronice sunt expuse la interior, vă rugăm să verificați cu grijă bunurile.La verificarea mărfurilor, vă rugăm să comparați numărul și tipul produselor cumpărate și dacă ambalajul este deteriorat sau nu.Dacă nu există nici un prejudiciu, acesta va contacta vânzătorul în timp.Dacă nu există nici un contact, vânzătorul nu va accepta.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

3. Servicii post-vânzare Toate produsele din magazinul nostru nu sunt în avion.Vă mulțumesc pentru rudele Înțelege După primirea mărfurilor.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați magazinul, va vom oferi cele mai bune soluții în magazin pentru a cumpara componente au aparat de sudura, shear pin sau componente cauzate de arsură și alți cumpărători greșeală cauze umane, și, în schimb, din cauza modului în care ambalajul nu este puternic si deteriorat, acest magazin va fi dat de schimb, schimb de non probleme de calitate de marfă trebuie să fie responsabil de către cumpărător.

Pentru că piața de chips-uri este diferit în fiecare zi.Unele dintre ele sunt în schimbare.Nu ne-am schimbat prețurile în timp.Deci, vă rog, cere prețul înainte de a lua imagine, vă rugăm să precizați prețul pe zi, în caz contrar magazinul nostru nu va fi responsabil.Pentru a beneficia de ambele părți, vă rugăm să citiți cu atenție următoarele inainte de a cumpara produsul: uneori există o scădere în marfă sau o creștere de preț.E prea târziu pentru a actualiza link-ul de Deci, vă rog, cere cumpărătorului să consulte Ali Wangwang înainte de a lua-o.

Produsul poate fi pe stoc la ori. , Vă rugăm să contactați fiecare cumpărător în fața mea, cu Taobao Wangwang schimbul on-line, pentru a determina aspecte specifice!În cazul în care produsul a fost vândut, nici o responsabilitate este luată, în cazul în care produsul a fost vandut. !

Shun Feng express, cu aceeași provincie, în același oraș 12 Bloc, aceeași provincie și diferite orașe din 13 Bloc, diferite provincii 23-27 Bloc.Să plătească la fel.

Rotund, mediu și rima sunt, în general, toate cele 10 Bloc. (aceeași provincie 8 Bloc, zona de nord-est 12 regiunile nord-vest, cum ar fi Inner Mongolia, Tibet și Xinjiang, sunt 15 Bloc)

EMS În general, este de 20 de bloc

Dacă aveți expres de livrare, vă rugăm să cereți clientului să cumpere express vrei să ne spui la acel moment, astfel încât să puteți primi bunurile cât mai curând posibil, astfel încât să se prevină greșeală, întârziere de timp și pentru a evita inutile de contradicții.

Etichete: invertor schmitt, 100 cârlig, 74hc14 pos, bani falși, bani de hârtie, Bancnota de 100 de, jsn sr04t, senzor de alcool, schmitt, 100 de dolari

Nume De Brand NoEnName_Null
Numărul De Model 1
Origine NC(de Origine)
Teoria Releu De Timp
Certificare NICI unul
Contact Sarcină De Mare Putere
IC de Tip Alte
Proteja Caracteristică Sigilat
Utilizare Scop General
Tensiune 240V
Sursa De Alimentare AC

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare