2 buc aer liber prelungitor Capac IP44 Impermeabil Blocare Cablu Conector Cutie de Protecție în aer liber Curte Ștecherul Și Cablul de Conexiune

w1551

14.24lei

-5.25

19.49lei

-26 %

Produs nou

2 buc aer liber prelungitor Capac IP44 Impermeabil Blocare Cablu Conector Cutie de Protecție în aer liber Curte Ștecherul Și Cablul de Conexiune

Puncte:

1、Scop Principal: Conceput pentru a ține cablul de conexiune securizat și protejat.carcasa se potriveste direct prize, dreapta-unghi prize, transformatoare, adaptoare de alimentare și alte voluminoase conexiuni electrice.

2、Aplicarea pe scară Largă: Lățime interioară ourdoor aplicare, inclusiv gazon si gradina instrumente de putere, de vacanță și de decor peisaj de iluminat, pompe piscina, fantani, iazuri de pește, patio, încălzire, aer condiționat, camere de securitate și mai mult.

3、Multe Utilizări: în aer liber cablu de alimentare protector, mare pentru multe utilizări în aer liber, cum ar fi pe tot parcursul anului și de curte, munca la ferma de vacanță în aer liber, iluminare animale de încălzire și de apă, fântâni.Fabricat din plastic rezistent, care este practic indestructibil si rezistent la apa.

4、Ușor de Utilizat: Doar conectați cabluri, plasa de conectare în sigiliul de siguranță a incintei și de aproape, nu sunt necesare unelte.

5、de Înaltă calitate Material: Realizate cu heavy-duty armat PP material pentru a rezista la ploaie, zăpadă, apă, praf, murdărie și mai mult, continuu protejează conexiunile exterioare de pericol electric.

Caietul de sarcini:

Nume: Putere Prelungitor Capac

Material: PP modificat

Rezistent la apă: IP44

Culoare: verde, negru

Accesorii: cablu cravată

Single mică dimensiune: aproximativ 188*63*58mm/7.4*2.48*2.28 în

Greutate: aproximativ 95g

Potrivit pentru: rezistent la intemperii caseta de protecție pentru exterior ștecherul și cablul de conexiune

Lista De Ambalare:

Caseta De Protecție*2

Cravata Cablu*4

Etichete: mobilier mâner inima, tv box de la distanță caz proteja, conector ip44, extensia ip44, lash pat de acoperire rezistent la apa, acoperire terasa, pouf în aer liber, cablul de blocare, european britanice priza de putere, digital ip44

Origine NC(de Origine)
Cantitatea 2 buc
Rezistent la apa IP44
culoare verde, negru
Single mică dimensiune aproximativ 188*63*58mm/7.4*2.48*2.28 în
Accesorii Cravata Cablu
Potrivit pentru caseta de protecție pentru exterior ștecherul și cablul de conexiune
Material modificat PP
Numărul De Model Putere Prelungitor Capac

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare