Nou
Fețe de masă Tacamuri rogojini Tampoane de Calitate acasă esențiale double deck mat de masă stil etnic restaurant mat

Fețe de masă Tacamuri rogojini Tampoane de Calitate acasă esențiale double deck mat de masă stil etnic restaurant mat

w150212

15.62lei

-6.67

22.29lei

-29 %

Produs nou

BZ811 casa de Calitate esențiale double deck mat de masă stil etnic restaurant mat

Nume:Fețe De Masă

Element: BZ811

Stare: 100% De Brand Nou

Dimensiune produs:30*40cm

Pachet : 1 bucată Masă Mat

Domeniul de aplicare: de masă, bar

Memento Cu Amabilitate:

1.Dimensiunea este de măsurare manual,pot exista diferențe minore(1~2cm),Acest lucru este normal,vă rugăm să fiți siguri.

2.Culoarea este numai pentru referință.Se poate ușor diferite de la un element real.Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

3.Din cauza transportului pe distanțe lungi problemă,produsul va fi un pic de ori,produsul nu atât de plat ca imagine,dar nu afectează utilizarea.

Transport & Livrare:

Am expediat în întreaga lume prin China air mail prin China Post.Elementul va fi trimis la adresa ta, enumerate la www.videoprint.ro.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare si codul postal este corectă.Veți fi notificat cu numărul de urmărire în momentul în care expedierea a fost făcută.

Noi facem cele mai bune noastre de a oferi servicii rapide.Cu toate acestea, ca de vreme Severă, Curat Personalizate, Sarbatori etc, motiv pentru care, uneori imprevizibile, întârzierile pot apărea.Dacă acesta a fost de peste 35 de zile de la data plății și că nu a fost primit, contactați-ne imediat, vom lucra rapid pentru a localiza elementul și de a ajuta-l rezolve.

Despre Produs & Ne:

AMBALARE VA FI UȘOR DIFERITE, DEOARECE ESTE ACTUALIZAT DE AMBALARE PIAȚĂ, DAR VA GARANTAM CALITATEA PRODUSULUI .Client Satisfăcătoare: Suntem pasionati de produsele noastre și ne pasă de tine.

Etichete: mat tabl, placemat tabelul mat, pentru acasă, pânză mousepad, an de plasament tabelul mat, cina pad, gratuit mouse-pad, podea mat, canapea mică pentru dormitor, tacka

Origine NC(de Origine)
Decor De Masă & Accesorii Tip Mats & Tampoane
Forma Dreptunghi
Material Lenjerie de pat
Nume De Brand HELLOYOUNG
Stil Asia De Sud-Est
Numărul De Model BZ811

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare