Huiton Reportofon 4GB Mini USB Flash Audio Digitale de Înregistrare Vocală MP3 Player Înregistrare Pen

w144520

63.42lei

Produs nou

Huiton Reportofon 4GB Mini USB Flash Audio Digitale de Înregistrare Vocală MP3 Player Înregistrare Pen

Caracteristici : Memorie: 4 GB Model: R29 ecran:128 X 64 zăbrele indicație de putere: baterie scazuta temperatura de Lucru: 0~40 ° C funcție: cu o funcție de ceas , de când a seta timpul corect Construit-in baterie cu litiu 420mah (reîncărcabilă) Culoare: negru, gri, argintiu, cafea Suport: supportmultiple format audio, doar suport pentru MP3,WAV VOR sistemului de comandă Vocală/ înregistrare Activată (începe Automat înregistrarea atunci când există sunet și se întrerupe când nu se aude niciun sunet.) Separat înregistrarea și redarea chei, o cheie de înregistrare, una pentru joc Patru moduri de înregistrare "LP" pentru înregistrare timp "SP" pentru înregistrare de înaltă calitate de voce, fără a denatura. "LP VOICE" pentru înregistrare timp sub înregistrare de voce activat "SP VOICE pentru înregistrare de înaltă calitate sub înregistrare de voce activat

Notă: 1.nu este nevoie de driver usb 2.Ar trebui să porniți-l după încărcarea înregistratoare 3.Apăsați butonul de alimentare în sus,reportofonul se va activa,atunci vă puteți conecta cu un cablu usb pentru a yourpc pentru încărcare. 4.Accesoriile menționate în manualul de utilizare este doar pentru scop de referință, ca manualul de utilizare vei primi este unul universal pentru o serie de aparate de înregistrat.

Pachetul Inclus : 1 x casti 1 x cablu usb 1 x microfon 1 x cablu audio 1 x Manual de utilizare 1 x cablu telefon 1 x 4gb usb reportofon 1 x telefon/înregistrare cutie de joncțiune Detalii Produs: Cum de a cumpăra:

2.Suntem profesional www.videoprint.ro vânzător,suport pentru produse personalizate în funcție de cererea de uirment.

Sfaturi:

1.Vă rugăm să rețineți : Elemente vor fi reambalate pentru a salva taxa de transport maritim & a fi ecologic.Am garantie elementul va fi protejat bine în pungi.

2. Putem livra bunuri cu www.videoprint.ro, în cazul în care clienții au nevoie de alte express, pls contactati-ne.

3.Transport la nivel mondial, cu excepția domenii excluse – faceți clic pe "Transport maritim și de plăți" pentru detalii.

4.Cele mai comanda va fi livrat în termen de 1-3 zi lucrătoare după ce a primit plata.

5.Produsele sunt expediate prin poșta aeriană, 15-25 de zile Lucrătoare pentru cele mai multe țări.

6.Plus taxe vamale sau taxe de import nu sunt incluse.

Etichete: înregistrare sunet, reportofon pix malaezia, 42 baterie, record, pen record, audio mini-record, ascunse record, înregistrare audio ascunse, înregistrare audio, înregistrare video de pix

Nume De Brand Huiton Tech
Memorie Externă No
Dimensiuni (WxHxD) 83mm*35mm*12mm
Echilibrat Da
Microfon extern Da
Înregistrare De Voce Activat No
Redare Formate WAV
Capacitate 4GB
Înregistrare Audio Format mp3
Cu Difuzoare Da
Pachet Da
Numărul De Model Digital Voice Recoder

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare